Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatEu si prietenul meu ar trebui sa plecam in SUA pentru 2-5 ani. Dar el nu vrea sa mearga, spunand ca e prea departe si ca nu vrea sa-si lase parintii.

Terapeuti RO 9:43am Oct 21
Mesaj:
Buna draga cititor!
sunt intr-o relatie cu prietenul meu de 1-an. De 1 luna ne-am mutat impreuna. Peste citeva luni ar trebui sa plecam in SUA pentru ceva timp (2-5 ani) dar El a refuzat spunind ca e prea departe si nu vrea sa-si lase parintii si sa plece prin straini. Eu am visat de mica sa ajung acolo , acum cind am ajuns sa plec nu mai stiu cum sa procedez.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:54am Oct 21
cu ce va putem ajuta defapt?

Clau Anki 11:09am Oct 21
Pune in balanta relatia pe care o ai cu tine insati cu relatia pe care o ai cu prietenul si vezi care e mai importanta din toate punctele de vedere. In definitiv, e vorba despre viata ta; relatia cu prietenul s-ar putea sa nu te mai satisfaca la un moment dat, iar sansa de a merge in SUA s-ar putea sa nu o mai ai. Esti pregatita sa o ratezi? Esti pregatita sa renunti la visul tau de o viata, care e chiar realizabil acum? Daca analizezi, s-ar putea sa ajungi la concluzia ca merita sa renunti la acest vis. Dar…orice vei alege, sa stii ca, atunci cand facem bilantul vietii, ne pare rau pentru lucrurile pe care nu le-am facut si nu pentru cele pe care le-am facut. Si daca alegi sa mergi, si tot vrei sa iei pe cineva… ia-ne pe noi! Succes!

Terapeuti RO 12:15pm Oct 21
Catre cei carora le-am sters comentariile: va rugam sa lasati doar specialistii sa raspunda.

M Dana Daniela 6:10pm Oct 21
Un vis care nu este clar nu te ajută să ajungi nicăieri. Ce dorești să realizezi? Cu ce dorești să contribui? Ce dorești să devii? Cu alte cuvinte, cum arată succesul pentru tine? Dacă nu-l definești, nu vei putea să-l atingi. Majoritatea oamenilor nu obțin ceea ce vor din cauză că nu știu ce vor. Ei nu și-au definit visul în detalii clare și convingătoare. Un autor scrie: „primul pas indispensabil pentru a obține lucrurile dorite de la viață este acesta: hotărăște-te ce dorești!

Oana Bodor 6:29pm Oct 21
O iubire adevarata nu ar conditiona acest lucru in nici un fel, nu ar trebui sa te puna sa alegi intre relatie si propriile tale vise. A fost alegerea ta sa te lupti pentru visul tau, si este alegerea lui sa ramana. Orice sacrificiu, indiferent daca este al tau (renuntand la visul tau) sau al lui (renuntand la contactul temporar cu parintii) va submina relatia dintre voi, pentru ca "sacrificatul" va reprosa partenerului acest lucru mai devreme sau mai tarziu. Dar exista oricand calea de mijloc: asumarea de catre fiecare a deciziilor proprii, a caii care il face pe fiecare fericit… si iubirea sa ramana intacta. Deci ai de ales intre iubirea la distanta sau resentimentele si/sau reprosurile din apropiere (de oricare parte a oceanului te-ai afla)

Iulia Istrate 4:39am Oct 22
Bunä,eu consider cä atunci cìnd iubesti mergi pìnä la capätul pämìntului cu cel drag.Dacä el nu merge cu tine pentru pärinti clar nu te iubeste.Urmeazä-ti visul si cautä sä träiesti frumos.O zi bunä
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed