Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Din cauza unei comunicari deficitare din familie, mama mea fiind o persoana rece, si a decesului tatalui meu, am ajuns sa sufar de o forma grava de fobie sociala.

Terapeuti RO 6:55am Oct 23
Mesaj:
Buna ziua, am 24 de ani, si datorita unei comunicari deficitare din familie de-a lungul timpului si a decesului tatalui meu cand avea 17 ani, mi s-a accentuat neincrederea in mine , si in timp, mama mea fiind o persoana rece , care s-a indepartat treptat de mine, am ajuns sa sufar de o forma destul de grava de fobie sociala. Mai exact, de fiecare data cand interactionez cu oamenii, fie in cadrul unui seminar la facultate, fie la interviuri, ma inrosesc si nu numai. Imi doresc sa pot ajunge la un stadiu de normalitate, in care sa ma regasesc si sa nu ma mai inrosesc, pentru ca imi creeaza o stare de disconfort acut.Cum pot sa depasesc aceasta stare si sa ma vindec?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:41am Oct 23
sunt sigur ca te poti vindeca de aceasta problema insa te-ar ajuta foarte mult un ajutor de specialitate, o indrumare psihoterapeutica. Se poate, succes! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita