consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 5 luni ma lupt cu frisoane fara febra, noaptea. Transpir de ud hainele si lenjeria de pat, dar corpul meu este rece ca gheata.

Terapeuti RO 8:04am Aug 8
Mesaj:
Buna ziua sant femeie am 43 de ani si de 5 luni ma lupt cu frisoane fara febra la inceput au fost mai rare si numai noaptea dar acum sant in fiecare Noapte aproape si dureaza pina la amiaza transpir de ud hainele si lenjeria de pat dar corpul meu este rece ça gheata. Si tremul de frig parca as fi la polul nord am consultât mai multi medici dar nu au gasit cauza acum chiar sant disperata nu mai stiu ce sa fac va rog datim un sfat ce sa mai fac

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:16am Aug 8
poate sa fie vorba de o tulburare anxioasa… consultati un psihiatru

Catalina Olteanu 11:01am Aug 8
si eu cred ca este ceva de ordin psihosomatic!

Is Is 11:42am Aug 8
Eu va recomand terapie holistica.

Aniela Lucian 2:00pm Aug 8
Nu pun diagnostice, dar mi se pare ca este o dereglare hormonala…. terapie energetica ar fi recomandata, fara medicamente cu hormoni. Eventaul, se poate incerca si un tratamnet cu branca ursului (ceai si tinctura).

Neli Pena 4:09pm Aug 8
Scrieti-ne la ce specialisti ati fost(medic de familie ,urolog etc) ca sa stim pt ce ati fost investigata deja..

Carmen Caramlau 5:04pm Aug 8
Doamna, trebuie sa discutati cu un terapeut, ca sa gasiti ce anume a declansat aceste episoade si ce le intretine. In acelasi timp, mergeti la un reflexoterapeut bun si faceti cel putin 15 sedinte. Sunt extrem de dureroase la inceput, deci daca vedeti ca nu va doare masajul in talpa pe care vi-l face, lasati-l si mergeti la alt reflexoretapeut. Ceaiuri de dezintoxicare, regim fara carne, fara sucuri carbogazoase, fara cafea, orice fel de lactate, somn obligatoriu de la 9 si jumatate seara pana la 5 dimineata cel putin, 8 dimineata cel mult. Schimbati locul patului, ca sa dormiti cu capul la nord. Scoateti totul din priza in camera in care dormiti. Va veti rezolva situatia daca sunteti hotarata sa va vindecati.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile