consiliere cupluri consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Psiholog online psihoterapeut

Cum sa ma comport cu nepotul meu care la 15 ani a ramas in tutela mea in urma decesului parintilor intr-un cumplit accident rutier? Ma deranjeaza enorm ca ma minte.

Terapeuti RO 8:14am Sep 15
Mesaj:
Buna ziua,ma numesc Carmen si vreau sa ma ajutati intr-o problema!Cum sa ma comport cu un adolescent de 20 de ani,este nepotul meu,la 15 ani a ramas in tutela noastra,a mea si a parintilor mei,in urma decesului parintilor intr-un cumplit accident rutier.Mereu l-am sprijinit,a trecut prin perioade imposibil de greu de spus,mi-am ascuns durerea si am luptat sa nu-l pierd in hatisul drogurilor,anturajelor ciudate…..l-am dus la pshilog o perioada,a terminat liceul ,acum isi continua studiile intr-o scoala post liceala,insa doreste o facultate……am fost si sunt de acord cu decizia lui in toate privintele,mai ales a unei cariere……singurul lucru care ma deranjeaza enorm,e faptul ca ma minte,l-am implorat mereu sa nu o mai faca,l-am prins mereu,imi este teama sa nu cada in plasa unui anturaj care sa-l duca spre lucruri gresite,sa nu se drogheze……este un baiat cu bun simt,dar totusi mintitul nu este un lucru bun,…….mi-as spus intr-o zi ca nu-si poate justifica faptele,ca este confuz,ca suntem totul pentru el!Spune-ti va rog ce sa fac?cum sa procedez??Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:30am Sep 15
inteleg ca sunteti foarte ingrijorata pt el, insa intre a minti si a lua droguri este totusi o diferenta destul de mare. Ce puteti sa faceti este sa mergeti impreuna la un psihoterapeut de familie (toti trei) si sa vorbiti liber despre ce simtiti si sa urmati indicatiile specialistului. Succes!

Mar Dum 4:36am Sep 16
trebuie sa vrea si el, altfel…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed