consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ce trebuie sa fac ca sa pot trece peste niste intamplari din viata care-mi bantuiesc trecutul, care-mi distrug viata amoroasa?

Terapeuti RO 6:47am Oct 14
Mesaj:
Buna ziua, va salut cu respect si va adresez urmatoarea intrebare: ce trebuie sa fac ca sa pot trece peste niste intamplari din viata care-mi bantuiesc trecutul? care-mi distrug viata amoroasa,ce as putea sa fac ca sa-mi pot sterge din minte trecutul? M-ar ajuta foarte mult raspunsul dvs. Multumesc,o zi buna!

Pisiologul De Serviciu 7:05am Oct 14
Secretul nu sta in a-ti sterge din minte trecutul. Nimeni nu spala creiere. Eventual un accident vascular cerebral masiv, daca vrei. Secretul consta in a invata sa traiesti fericit chiar si cu acele traume din trecut. Pentru asta, ai nevoie sa mergi la un psihoterapeut. O alta cale…nu prea exista, decat aceea de a putea sa faci tu singur asta, fara ajutorul unui psihoterapeut, lucru care din punctul meu de vedere este aproape imposibil. Mult succes.

Carmen Ontanu 7:09am Oct 14
Un psihoterapeut ajuta la a transforma o trauma intr-o amintire

Mihaela Comisel 8:00am Oct 14
Un travaliu de genul acesta se intinde pe o perioada mai lunga, adica daca ai trait cu o trauma niste ani buni, atunci nu te astepta ca sa "restructurezi memoria" intr-o perioada scurta de timp! Mergi la un cabinet de psihoterapie, vezi ce ti se potriveste (psihanaliza sau psihoterapie), gaseste-ti terapeutul potrivit, inarmeaza-te cu rabdare si multa motivatie si o sa reusesti. Succes!

Cristina Carmen Dascalu 8:40am Oct 14
Iarta, uita si iubeste, Sunt multe tehnici care te pot ajuta – meditatia, practicarea recunostintei, ho’oponopono etc. Citeste si aplica exercitiile din cartea "Magia" scrisa de Rhonda Byrne si vei simti diferenta. Si nu in ultimul rand, atentie la alimentatie, renunta la cafea, tutun, sucuri, fast food. Fa o cura de 3 luni cu Rhodiola Rosea – este o planta adaptogena care face minuni pentru organism. Experientele din trecut sunt niste lectii din care inveti ceva. Multumeste pentru lectia invatata si mergi mai departe. Scoate-ti din minte ideea ca ai probleme … vindecarea sta in puterile tale si numnai tu poti sa o faci. Dar retine, e un proces, nu se face instant. Pe final, mi-am adus aminte de o carte / film … "Poti sa-ti vindeci viata" , Louise Hay –> http://vimeo.com/27705519


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile