implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt baiat, am 20 de ani si cand ma aflu intr-o situatie in care simt presiune, imi bate inima cu putere, nu mai pot vorbi si imi transpira palmele. In plus, ma enervez foarte usor, parca as fi un nebun, si ma iau la bataie…

Terapeuti RO 11:30am Nov 20
Mesaj:
Bună ziua! Am câteva probleme și nu știu ce sa mai fac. Mai jos am făcut o descriere pe scurt:
În momentul în care ma aflu într-o situație în care se “pune” presiune pe mine (de ex. Sa prezint un proiect, sa răspund la tabla…etc) simt ca îmi bate inima cu putere, am impresia ca nu mai am nicio legătură cu ce se întâmplă, parca as fi deconectat total în acel moment, nu mai pot vorbi, pur și simplu nu pot zice nimic pe lângă asta nu mai zic de transpirația palmelor și de valurile de căldură care ma trec. Pentru prima data am avut aceste simptome în urma cu 3 ani, la început a fost ceva mai diferit, pot zice asa o varianta mai “ușoară” a acestor manifestări, dar acum am senzația ca nu mai rezist asa și cel mai rău e ca nu îmi dau seama care ar fi problema. Nu ma întrebați de ce nu am fost la un psiholog, chiar nu am bani, eu la 20 ani părinții mei se străduiesc sa ma tina în facultate și acum dacă le-aș mai zice ca am aceste probleme…chiar nu vreau sa ii mai încarc și pe ei cu probleme mele
O alta problema sunt nervii. De ceva timp ma enervez foarte ușor, aproape din orice prostie/gluma, parca as fi un nebun. De exemplu dacă careva ma injura, îmi face ceva rău, nici nu stau pe gânduri, îl lovesc, dau în el cu ce pot și pe urma îmi pare rău (recent am avut un incident asemănător), pana și.prietenii mei îmi spun ca m-am schimbat, eram o persoana vesela, puteam glumi, mereu zâmbeam, nici măcar nu era vorba de violenta…iar acum.
Va rog sa ma ajutați, sunt disperat, chiar nu știu ce sa fac!

Remus Sandu 12:24pm Nov 20
Există un răspuns adaptativ ‘luptă sau fugi’ care ne ajută să depăşim momentele critice. Iar mamiferle au şi pe cel orientat spre sine (egocentric), resimţind mai multă frustrare/frică. Dacă predomină cel orientat spre exterior (alocentric), încercăm să înţelegem ce se întâmplă cu oamenii sau obiectele implicate în eveniment. http://wp.me/p48646-3OVPresupun că mă aşez într-o dimineaţă în faţa laptopului şi nu mai porneşte. Am două variante: dau cu el de pământ şi mă jur că nu mai cumpăr în veci de la magazinul de unde l-am luat. Varianta 2, încep o scurtă investigaţie şi văd că de fapt s-au ars siguranţele, sau poate alimentatorul era scos din priză. În general toate câte sunt menţionate aici predispun către primul tip de răspuns, cu sentimente de frică, frustrare, transpiraţii etc. http://tinyurl.com/p24llulM-a fascinat istoria pilotului Sullenberger care la 2 minute după decolare a observat că ambele motoare ale avionului erau inutilizabile fiindcă avionul lovise un stol de păsări. Probabil că mulţi ar fi fost îngroziţi de perspectiva unei prăbuşiri peste un zgârâie nori din New York. Dar şi-a păstrat calmul şi după câteva zeci de secunde a anunţat prin radio: vom ajunge în râul Hudson ! A virat stânga şi paradoxal nu a fost nicio victimă. Aşa “flight or fight response” mai rar întâlneşti, mai ales la 58 de ani cât avea atunci Sullenberger :)


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:00am Nov 21
ce descrieti se incadreaza in tabloul anxietatii, cu iesiri violente (ma gandesc din nevoia de a va descarca acea tensiune interioara). Aveti nevoie de indrumarea unui specialist! Exista psihologi care au contract cu Casa de Asigurari de Sanatate si care va pot deconta consultatiile; daca nu gasiti asemenea terapeuti in zona, atunci incercati sa faceti un efort. Probleme de acest gen, daca raman neabordate nu pot duce decat in directii nesanatoase. Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile