implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm cunoscut un barbat care m-a fermecat…, dar in 5 saptamani nu si-a facut timp sa ne vedem… Ma asigura ca totul e OK, dar ca acum e foarte ocupat, stresat…

Terapeuti RO 7:46am Oct 10
Mesaj:
buna,de ceva timp am revazut un barbat cate pe mine m-a fermecat cu multi ani inainte….intamplator ne-am intalnit de cateva ori in oras, ne-am privit unul pe altul….am simtit cum se uita dupa mine….m-am intors si…intr-adevar , ma urmarea cu privirea….Atunci m-am hotarat….voi face primul pas….l-am sunat, la inceput nu i-am spus cine sant….dupa cateva zile in care am corespondat i-am spus cine sant..el era la masa cu familia….a renuntat la masa, familie si ne-am intalnit…stia multe despre mine, mi-a zis ca zilnic ma vede prin oras…etc…ne-am iubit…n-a fost sex….nu ,am simtit altceva…si din partea mea si a lui….a fost un domn cu mine…pur si simplu m-a iubit..de atunci au trecut 5 saptamani si nu ne-am mai intalnit…eu am inceput sa-i scriu mesaje, sa-l sun…l-am bombardat…el e foarte retinut, raspunde scurt la mesajele mele….radu are o firma de constructii mare, are mult de lucru, e toata ziua pe drum….dar in 5 saptamani nu si-a facut timp sa ne vedem…ma asigura ca totul e ok, ca ma va face fericita, dar ca acuma e foarte dcupat, sresat…ce ma sfatuiti sa fac? sa astept? sa renunt?…daca eu nu-l caut el nu ma cauta…nu stiu ce sa fac? merci….

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:16am Oct 10
ce am inteles eu este ca aveti nevoie de ajutor pt a lua o decizie… intr-o situatie in care este nevoie de amandoi pt a comunica… vi s-a cerut sa aveti rabdare. Ce va pot sugera este sa il prindeti ‘la un suc’ si sa ii explicati ce nevoie aveti fata de comunicarea dintre Dvs, sa stabiliti niste ‘reguli de baza’ ale relatiei. Succes!

Roxana Maria 3:17pm Oct 10
daca nu te cauta, nu doreste sa te vada..a fost sex , o curiozitate, o oprtunitate, daca pot sa spun asa, ca doar te-ai oferit. Renunta , nu te mai amagi , iti faci rau si nu vei obtine nimic. Doar nu te gandesti la o relatie serioasa , cu un barbat insurat..??!!

Camy Kamy 8:18am Oct 11
De ce mi-ati șters comentariile?

Clau Anki 6:51pm Oct 11
Ma intreb care este motivul pentru care alegi calea cea mai grea, adica iti doresti aceasta relatie cu acest barbat care are o alta familie. Care este probabilitatea sa obtii aceasta relatie? Care este probabilitatea sa obtii o alta relatie cu un barbat fara obligatii si care sa-ti implineasca aceleasi nevoi? Acel barbat cu familie, nu trebuie sa renunte doar la familie, ci si la istoria lui personala formata in acea familie. Cat de dispus il crezi pentru asa ceva? In zilele noastre multe persoane renunta la familie pentru a-si cladi alte relatii; mai greu este a renunta la istoriile personale din prima familie. Si, de obicei, le poarta cu ei in relatiile viitoare. Iar daca aceste istorii sunt incarcate energetic negativ, asta se va rasfrange in viitoarea relatie. Cu alte cuvinte, acest barbat nu mai este cel pe care l-ai cunoscut tu in urma cu cativa ani. Este modificat acum si s-ar putea sa nu-l mai recunosti si nici sa nu-ti mai implineasca nevoile, asa cum crezi tu. Esti dispusa sa lupti pentru el cu tot cu acest back-ground?

Terapeuti RO 7:43am Oct 12
Camy Kamy, raspundem aici si nu privat, pentru ca este un mesaj cu adresabilitate mai mare, pe care il tot repetam, din pacate: grupul se numeste ”Intreaba terapeutul online!", deci cei care raspund sunt specializati intr-un domeniu terapeutic, fie el psihologie/psihoterapie, fie din categoria terapiilor alternative si complementare. Am acceptat si raspunsuri de la nespecialisti, atunci cand ele vorbeau despre o situatie similara cazului prezentat sau ofereau informatii UTILE celui care a postat intrebarea. In cazul acesta, parerea dvs. despre intentiile domnului din intrebarea de mai sus a fost o parere subiectiva si atat.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile