Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 14 ani si m-am indragostit de o colega de cantec de 17 ani. Cand suntem in public ne tinem de mana imi spune sa o pup pe frunte sau pe nas si ea face la fel… Dar problemele incep sa apara atunci cand o suna alti baieti si vorbeste cu ei, iar la final spune “te pup” sau “si eu”… ceva de genul.

Terapeuti RO 8:47am Dec 4
Mesaj:
Relatii de prietenie
Ok deci am 14 ani si m-am indragostit de o colega de cantec de 17 ani…. a avut relatii cu persoane mai mari ca ea de vreo 23 de ani… Problema e ca desi am dormit cu ea in pat( dar nu am facut nimic) ne pupam des pe frunte, pe gat, pe piept…. ne-am sarutat de cateva ori, dar eram numai noi 2… cand suntem in public, ne tinem de mana, imi spune sa o pup pe frunte sau pe nas, si ea face la fel… Dar problemele incep sa apara atunci cand o suna alti baieti si vb cu ei cum sa spun eu, deschis… si la final spune te pup sau si eu… ceva de genul. Nu stiu daca ma iubeste sau doar flirteaza cu mine… Mi-ar place sa fiu intr-o relatie cu ea dar nu stiu daca ma iubeste sau nu… Ce sa fac ca sa pot fi intr-o relatie cu ea? MAi precis cum sa o fac sa ma,, iubeasca,, Poate ca e nevoie si de timp, nu stiu… Orice sfat este bine-primit si o sa apreciez.
Cateva detalii: ea sta la 10 km distanta de mine, nu suntem la aceeasi scoala, cand cineva ne spune ca ne sta bine impreuna ea zambeste politicos spunand: asa-i? dar nu spune asta intr-un sens ironic, ci spune cu bucurie… Nu stiu ce sa mai cred . Va rog sfatuitima ce sa fac. Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:30am Dec 4
nu ai cum sa o faci sa te iubeasca. Ce ai putea sa faci este sa discuti direct si deschis cu ea despre tot ce iti trece prin minte, si invers. Insa trebuie sa tii cont si de faptul ca diferenta voastra de varsta este importanta si ca ce se intampla intre voi doi este limpede pt amandoi. Succes!

Mar Dum 6:30pm Dec 4
Psihologic fetele au 2 ani avans, asadar tu cum ai privi o fata de 9 ani care vrea sa iti fie prietena ?
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile