consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mama ma pune sa ii cer scuze unei fete, dar de ce sa o fac daca nu i-am gresit cu nimic?

Terapeuti RO 8:41am Sep 19
Mesaj:
Eu sunt la spital si in salon cu mine este mama si 2 fete , iar eu si cu o fata faceam glume pe seama celelaltei fete si ea radea de cea ce faceam noi si chiar daca faceam glume pe seama ei ea radea si dupa 2 zile ma facut nesimtita dintr-o data si nu-i facusem nimic atunci si a spus că mă spune tatalui ei .Eu m-am dus la mama si i-am spus mama ma certat rau de tot , dar eu stiam ca am totusi o vina si eu stateam intr-o parte si ea vorbea dupa , s-a ridicat dupa scaun si a plecat si m-am dus dupa ea si am oprit-o a spus sa-i dispar din fata si am insistat si tot a tipat la mine . Seara cand m-am dus la dus fata accea tipa in gura mare ca ne-am batut joc de ea si ca mama mea statea si nu facea nimic , mama a venit dupa mine la dus si a spus ca pana la 12 noaptea sa-mi cer scuze , asa am si facut m-am dus si am vorbit cu fata accea si a inteles ne-am impacat , dar inainte sa vina mama la dus infirmiera a auzit si mi-a dat un sfat sa o las in pace ca.s fata cuminte . A doua zi dimineata nu m-a bagat deloc in seamna ma evita si eu am mai bagato printre picaturi atat cat am putut , dar nu-mi raspundea . Si daca ma-n pac cu ea o sa-mi reproseze ca a fost vina mea si ca ea ma baga mereu in seama , dar nu este asa deloc . Eu mi-am cerut scuze fetei acelea , dar daca mama ma pune sa ii cer scuze si ei , de ce sa o fac ca nu i-am gresit ei cu nimic

Giuliano Iulian 9:29am Sep 19
vai de viitorul nostru si al limbii romane!

Clau Anki 10:34am Sep 19
Sunt de acord, dar si oamenii nescoliti au emotii si simt vinovatia sau nedreptatea, sau au mari probleme de comunicare si interactiune. Draga mea, chiar daca ti s-ar parea nedrept ceea ce iti va cere mama ta, poti totusi sa-i satisfaci dorinta, de dragul armoniei. Pana la urma, nu dreptatea este valoarea absoluta.

Cristina Cristea 10:38am Sep 19
M-am amuzat asa tare , ca nici nu stiu ce sa raspund. Of, of, mai,mai.

Pisiologul De Serviciu 11:52am Sep 19
Eu nu am inteles nimic. Cine, ce, cui?

Pisiologul De Serviciu 11:53am Sep 19
Am inteles doar ca cineva vrea sa te invinovateasca de ceva iar tu consideri ca nu ai vina. Daca tu asa consideri, poti sa-ti sustii punctul de vedere. Daca ai cu cine.

Daniela Monica Guzu-psiholog 12:58pm Sep 19
Fata de care ati ras nu a stiut sa opreasca BULLING-UL vostru, a tacut si a inghitit, probabil asa stie ea sa reactioneze in astfel de situatii. Dar a veniit noaptea si stiti foarte bine ca noaptea este sfetnic bun, a stat fata si s-a gandit la ceea ce sa intamplat si a reactionat. Cu efect intarziat, ce-i drept si in acelasi timp cu efectul bulgarelui de zapada. :) ))))))))))))) Nu a invatat-o nimeni sa spuna ceea ce are de spus la momentul potrivit. Acum apare ca o ciudata reactionand intr-un moment total nepotrivit si cu o intesitate la fel de nepotrivita. :) )))))))))))))))) Ai inteles explicatia mea? :) ))))))))

Daniela Monica Guzu-psiholog 12:59pm Sep 19
Pe scurt….ceea ce se intampla sunt rezultatele actiunii voastre dar cu efect intarziat.:)))))))))


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile