implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMama ma pune sa ii cer scuze unei fete, dar de ce sa o fac daca nu i-am gresit cu nimic?

Terapeuti RO 8:41am Sep 19
Mesaj:
Eu sunt la spital si in salon cu mine este mama si 2 fete , iar eu si cu o fata faceam glume pe seama celelaltei fete si ea radea de cea ce faceam noi si chiar daca faceam glume pe seama ei ea radea si dupa 2 zile ma facut nesimtita dintr-o data si nu-i facusem nimic atunci si a spus că mă spune tatalui ei .Eu m-am dus la mama si i-am spus mama ma certat rau de tot , dar eu stiam ca am totusi o vina si eu stateam intr-o parte si ea vorbea dupa , s-a ridicat dupa scaun si a plecat si m-am dus dupa ea si am oprit-o a spus sa-i dispar din fata si am insistat si tot a tipat la mine . Seara cand m-am dus la dus fata accea tipa in gura mare ca ne-am batut joc de ea si ca mama mea statea si nu facea nimic , mama a venit dupa mine la dus si a spus ca pana la 12 noaptea sa-mi cer scuze , asa am si facut m-am dus si am vorbit cu fata accea si a inteles ne-am impacat , dar inainte sa vina mama la dus infirmiera a auzit si mi-a dat un sfat sa o las in pace ca.s fata cuminte . A doua zi dimineata nu m-a bagat deloc in seamna ma evita si eu am mai bagato printre picaturi atat cat am putut , dar nu-mi raspundea . Si daca ma-n pac cu ea o sa-mi reproseze ca a fost vina mea si ca ea ma baga mereu in seama , dar nu este asa deloc . Eu mi-am cerut scuze fetei acelea , dar daca mama ma pune sa ii cer scuze si ei , de ce sa o fac ca nu i-am gresit ei cu nimic

Giuliano Iulian 9:29am Sep 19
vai de viitorul nostru si al limbii romane!

Clau Anki 10:34am Sep 19
Sunt de acord, dar si oamenii nescoliti au emotii si simt vinovatia sau nedreptatea, sau au mari probleme de comunicare si interactiune. Draga mea, chiar daca ti s-ar parea nedrept ceea ce iti va cere mama ta, poti totusi sa-i satisfaci dorinta, de dragul armoniei. Pana la urma, nu dreptatea este valoarea absoluta.

Cristina Cristea 10:38am Sep 19
M-am amuzat asa tare , ca nici nu stiu ce sa raspund. Of, of, mai,mai.

Pisiologul De Serviciu 11:52am Sep 19
Eu nu am inteles nimic. Cine, ce, cui?

Pisiologul De Serviciu 11:53am Sep 19
Am inteles doar ca cineva vrea sa te invinovateasca de ceva iar tu consideri ca nu ai vina. Daca tu asa consideri, poti sa-ti sustii punctul de vedere. Daca ai cu cine.

Daniela Monica Guzu-psiholog 12:58pm Sep 19
Fata de care ati ras nu a stiut sa opreasca BULLING-UL vostru, a tacut si a inghitit, probabil asa stie ea sa reactioneze in astfel de situatii. Dar a veniit noaptea si stiti foarte bine ca noaptea este sfetnic bun, a stat fata si s-a gandit la ceea ce sa intamplat si a reactionat. Cu efect intarziat, ce-i drept si in acelasi timp cu efectul bulgarelui de zapada. :) ))))))))))))) Nu a invatat-o nimeni sa spuna ceea ce are de spus la momentul potrivit. Acum apare ca o ciudata reactionand intr-un moment total nepotrivit si cu o intesitate la fel de nepotrivita. :) )))))))))))))))) Ai inteles explicatia mea? :) ))))))))

Daniela Monica Guzu-psiholog 12:59pm Sep 19
Pe scurt….ceea ce se intampla sunt rezultatele actiunii voastre dar cu efect intarziat.:)))))))))
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile