consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 14 ani si am vazut pe telefonul tatalui meu un mesaj de la o doamna care spunea ca a avut relatii intime cu el si ca il iubeste. A doua zi i-am spus mamei si ea a intrat in depresie, iar tata ma invinuieste ca am stricat familia…

Terapeuti RO 8:56am Jan 20
Mesaj:
buna ziua!Am o problema cu tatal meu…eu am 14 ani si as vrea sa va explic de ce sunt suparata.Tatal meu este genul de om care sta in pat toata ziua si o pune pe mama sa faca toata treaba.Mama este cea mai buna persoana pe care o cunosc.Tata lucreaza ca si patron la niste sali de jocuri de noroc si este singurul care aduce banii in casa(mama este casnica).De cand ma stiu tatal meu are o problema cu jocurile de noroc si de mai multe ori se intampla sa ramanem fara bani.Cu o seara intainte de ziua mea,tatal meu a plecat cu treaba asa cu a zis el.A ajuns a doua zi seara.eu stateam pe canapea langa el iar dintr-o data am vazut pe telefonul lui un mesaj de la o doamna care spunea ca a avut relatii intime cu el si ca il iubeste.A doua zi cand i am spus mamei cred ca este ziua in care ea a intrat in depresie.tatal meu sta toata ziua in pat si cand ma vede se ia de mine si ma invinuieste ca am stricat familia deoarece i am citit mesajul .Daca il rog sa facem ceva impreuna niciodata nu vrea.Plang in fiecare noapte pentru ca imi face mie si mamei mele viata de cosmar nu stiu ce sa mai fac.Multumesc.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:28am Jan 20
daca relatia de familie nu poate fi reparata atunci poate ca ar fi mai bine sa luati masuri (tu si mama ta). Cautati aliati in familie (unchi, matusi, bunici, etc.) si cereti ajutorul acestora. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed