Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am aproape 14 ani. Parintii mei nu au fost niciodata impreuna. Tata nu vorbeste cu mine, ca sa nu afle sotia lui. Adevarul a iesit la iveala la tribunal. Am si o sora vitrega care pe facebook mi-a dat block, desi nu am incercat sa comunic cu ea.

Terapeuti.ro 9:42am Jan 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Am aproape 14 ani. Parintii mei sunt despartiti sau cel putin nu au fost niciodata impreuna. Mama mea era foearte buna prietena cu familia tatalui meu. Si asa s au cunoscut. Am acuzat o pe mama ani intregi pentru aceasta fapta si inca o mai fac.. Dar si pe tata. Acum. El nu vorbeste cu mine public. Face tot posibilul ca sotia lui sa nu afle. Desi saman izbitor cu el. La nastere a negat totul in tribunal si nu a vrut sa accepte ca sunt copilul lui. Adevarul a invins si a iesit la iveala. Am o sora ,vitrega cu care seman de asemenea foarte mult atat fizic cat si psihic. Am fost crescute la distanta.Este mai mare. Dar tin la ea.. o iubesc.. Simt asta. Pe facebook mi a dat blcok desi nu am incercat sa comunic cu ea. Singurul loc este Instagram ul unde ii pot vedea pozele desi cred ca daca ar fi vrut mi ar fi dat si acolo.. Simt un gol in mine si izbucnesc in lacrimi cand ma gandesc la ea. Mi as dori sa fie langa mine..dar ma pun in locul cei si probabil as reactiona la fel. Tin sa
precizez ca mama i a fost ca o sora mai mare. Presupun ca s a simtit tradata. Uneori simt ca si ea se gandeste la mine. Cand eram mica nu ma gandeam la asta dar cum am crescut am inceput sa ma gandesc foarte des. Lumea ma confunda cu ea pe strada.. strigandui numele.. Pe langa multe alte probleme pe care le mai am.. Asta ma macina in siflet.. Ce ar trebui sa fac?


Botezat-Antonescu Radu 9:55am Jan 5
imi pare rau ca a trebuit sa te zbati cu asemenea probleme inca de mica. Vorbeste cu mama ta despre ce se intampla cu tine si propune-i sa mergeti amandoua, impreuna, la o discutie cu un psihoterapeut de familie. Eu va recomand sa nu lasati situatia asta neclara si mai mult timp. Se poate, curaj!

Agota Toth 10:39am Jan 5
Vorbeste cu mama ta despre aceasta problema. Propune-i sa aveti o intalnire in trei cu sora ta. O discutie sincera aduce beneficii. Curaj.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita