consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Colegii mei isi bat joc si rad in fiecare zi de mine deoarece sunt mai grasa decat ei (77 kg).

Terapeuti RO 6:24am Jun 3
Mesaj:
colegii mei isi bat joc si rad in fiecare zi de mine deoarece sunt mai grasa decat ei (77 kg ). Din cauza aceasta nu am nici un prieteniubit . Din aceasta cauza nu ma mai pot oprii din plans si sunt foarte retrasa . Ce sa fac? M.C.-Brasov

Radu Georgiana 6:28am Jun 3
Buna dimineata! Imaginea pe care o ai despre propria ta persoana conteaza mai mult decat orice alt aspect obiectiv (numar de kilograme, centimetri in inaltime, numar de persoane care isi manifesta propriile limite emitand aprecieri la adresa ta). Priveste-te cu atentie, descopera-ti calitatile, lucreaza la propria persoana si iubeste-te pe tine! Vei descoperi in timp oameni care te vad pentru ceea ce esti cu adevarat si alaturi de care vei putea impartasi bucuriile vietii! Succes!

Viorel Mocanu 6:29am Jun 3
Dar tu te placi si te accepti cum arati? Daca nu, sa umbli putin la dieta si la sport… este bine intii pentru sanatatea ta, apoi toate celelalte lucruri se vor lega

Botezat Radu 9:39am Jun 3
parerea ta despre tine ar trebui sa fie cea mai importanta… a celor din jur sa fie secundara. Atata timp cat tu te simti ok in pielea ta, nu ai probleme de sanatate, atunci cine suntem noi sa te judecam dupa nevoile noastre. Daca intr-adevar iti doresti sa slabesti, atunci fa-o pt tine, nu pt altii cu gura mare, ei oricum vorbesc din propriile lor suferinte. Succes! ;)

Muscuri Odette 5:45pm Jun 3
Stimata domnisoara, uneori plansul este bun te descarci, dar hai sa revenim la problema care te face sa plangi. Daca este o neconcordanta intre inaltimea si greutatea ta ,daca esti constienta de un comportament alimentar nepotrivit , atunci cauta-ma si-ti voi trimite un program individual pentru ca sa poti schimba comportamentul nepotrivit , cu unul dorit si potrivit. As dori mai multe detalii despre disconfortul tau, ca sa te pot ajuta.

Came Came 6:43pm Jun 3
Mancatul sanatos si sport. Vei slabi sigur, plus de aia te vei simti mai sanatoasa, energica si sexi. Sant sigura ca asta ti doresti. E greu pana te apuci. Succes.

Invingem Stresul Impreuna 6:50pm Jun 3
Greutatea nu are absolut nici o legatura cu problema in sine. Imaginea ta de sine sufera, si chiar daca vei ajunge la 40 de kg slabind, tot grasa te vei simti, sau cel putin lipsita de respectul colegilor. Va trebui sa apelezi la consiliere, ca sa inveti cum sa gandesti, cum sa te comporti, si cum sa comunici cu colegii.

Carmen Caramlau 8:40pm Jun 3
Draga M.C., spui ca, din cauza ca esti mai grasa decat ei, nu ai niciun prieten, dar faptul ca nu te poti opri din plans si ca esti retrasa te ajuta? Porneste cu schimbarea din interior, a starii de spirit, si apoi te vei decide daca vrei sa te uiti in jur cu adevarat, sa vezi cine te place, sau sa iti schimbi look-ul, dar alegerea va fi a ta si din motivele tale, nu pentru altii, ok? :) Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed