implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatStau impreuna cu iubitul meu de 2 ani, lui ii cam place sa bea, eu m-am saturat sa il vad atat timp beat…

Terapeuti RO 8:10am Oct 3
Mesaj:
buna ziua va rog frumos sami spuneti ce sa fac, stau impreuna cu iubitul meu de 2 ani, lui ii cam place sa bea,eu mam saturat sal vad atata timp beat, si isi pune pe primul loc prieteni nu eu. ce pot sa fac eu nu mai pot asa vreau sa renunt la tot dar si tin la el, intro zi am vrut sa plec de la el dar nu ma lasat si a inceput sa planga.eu recunosc ca am o venina imi place sa fie un barbat care isi vede de familia lui nu de prieteni plus ca vrem sa ne facem un copil, va rog frumos spunetimi ce sa fac? va multumesc

Doctorul Terapii Complementare 9:47am Oct 3
Puneti-i condiţia să aleagă intre alcool și dvs. Dacă ar vrea, dar nu poate renunța la alcool, duce-ți’l la un psihoterapeut care lucrează cu hipnoza. Hipnoterapia îl va ajuta să renunțe. Succes!

Clau Anki 10:44pm Oct 3
Nimeni nu este in masura sa-ti spuna ce sa faci. este viata ta, nu o traim noi in locul tau si nici consecintele nu ni le asumam noi. De aceea hotararea iti apartine si consecintele la fel. Ti-a aratat in doi ani ce-i place. Ce anticipezi ca iti va arata in 10 ani? Dar in 20? Orica decizie vei lua, iti asumi consecintele?

Alex Glazy 6:56pm Oct 4
Desi pare las prima vede ca problema este la el din cauza viciului, de fapt viciul este justificarea ta pentru a nu-ti asuma tu lipsa de activitate care sa te scoata dintr-un cerc vicios,Sa fiu mai exact, el fiind un barbat mai independent, suplineste pofta lui inertiala de a umbla din floare in floare cu intalnirile cu prietenii, care se pot afla pe aceeasi lungime de unda doar consumand impreuna alcool.Tu in cazul asta te afli putin contratimp.Ideea e sa-ti faci si tu un program de activitati creative in care chiar si el sa aiba un rol si sa se regaseasca.Nu-i reprosa nimic, pentru ca mai rau il adancesti .Niciunui barbat nu-i place sa stea toata ziua acasa facand treburi femeiesti.Inca din pesteri, batbatul avea multa energie si-i placea sa-si faca simtita prezenta peste tot.Daca el sta cu prietenii, atunci nu cred ca vede vreo problema in faptul ca si tu stai cu prietenii.Gandeste-te bine la ce-am scris, discerne, si gaseste cea mai buna solutie:)
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile