consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu s-a casatorit cu mine pentru bani, dat fiind ca au disparut toti banii stransi la nunta!

Terapeuti RO 1:50pm Aug 25
Mesaj:
Bună ziua,sotul meu s-a căsătorit k mine ptr bani,dovadă fiind faptul k au dispărut toti banii strânsi la nuntă!nu pot să înteleg cum a putut profita asa de mine!când l-am intrebat a zis k a avut o problemă de rezolvat!nu stiu cum să gestionez situatia!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 1:54pm Aug 25
confruntati-l cat de serios posibil. Orice relatie se bazeaza pe incredere, respect si onestitate. Daca nu le puteti imartasi, atunci poate ca aceasta relatie nu este menita sa persiste. Cu parere de rau pt situatia Dvs, sper sa fie totul ok. Succes!

Terapeut Masaj 1:54pm Aug 25
Mai stiu si eu pe cineva care s-a casatorit doar ca sa ia banii stransi la nunta si s au despartit in dimineata nuntii. Nu ma mira nimic. Explicatia sotului este completa si plauzibila? Pt ce a avut nevoie de bani? Sau nici el nu stie ce sa minta?

Carmen Caramlau 3:44pm Aug 25
Apelati la parintii dvs si ai lui, dati lucrurile pe fata acum, dar intr-un cadru mai larg, ca sa nu riscati sa fiti bruscata. Apoi urmati sfaturile care vi se par cele mai potrivite pentru dvs. personal, nu pentru cuplul pe care-l formati cu sotul dvs, pentru ca dansul deja s-a delimitat de institutia casatoriei, facand opinie separata.

Oana Bodor 3:46pm Aug 25
Poate acum, data fiind situatia, ai avea nevoie de un avocat! Psihoterapeutul te-ar putea ajuta sa inveti sa te cunosti pe tine (cate poti permite, si de ce); si sa-ti cunosti mai bine partenerul (viitor) inainte de nunta! Mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile