consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotia mea si-a pierdut atractia si iubirea fata de mine, din cauza neatentiei mele fata de ea.

Terapeuti RO 9:32am Nov 27
Mesaj:
Buna,
Sunt impreuna cu sotia mea de 13 ani si casatoriti de 1,5 ani. Am trecut prin multe impreuna, insa de 2 luni, mi-a spus ca am trecut in "friend zone". Si-a pierdut atractia si iubirea fata de mine din cauza neatentiei mele fata de ea. Poate din cauza ca nu am crezut vreoadata ca o pot pierde. In ultima luna, am incercat sa ma schimb insa ea nu raspundea incercarilor mele, deoarece incepuse sa se indragosteasca de un alt barbat, care incerca sa o cucereasca, clar fiind foarte atent fata de ea. Am discutat deschis aceasta problema, o iubesc mai mult decat orice, doar pe ea o mai am si am decis impreuna sa incercam sa reparam totul, sa o recuceresc si sa ma iubeasca din nou ca pe un sot/barbat, nu ca pe un prieten. Va rog sa ma ajutati cu un sfat despre cum sa abordez situatia avand in vedere ca a inceput sa se indragoasteasca de altcineva de curand. A renuntat sa mai ia contact cu persoana respectiva, iar ca un inceput nou, i-am facut cadou un catel de 3 saptamani fiind mare iubitoare de animale (bine sau rau?nu vreau sa ii distraga atentia de la mine, ci de la alta persoana). Multumesc frumos!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:35am Nov 27
din ce inteleg eu aceasta refacere a relatiei este un proces destul de complex si care va dura ceva timp, timp in care va recomand sa mergeti impreuna la un terapeut de cuplu care sa va ajute in aceasta intreprindere. Succes!

Gabriela Iftode 9:51am Nov 27
Puteti sa primiti sfaturi, dar ele vor rezolva doar pe moment situatia. Dupa ce veti depasi "hopul", veti reveni la obiceiurile dinainte. Va dau acelasi sfat ca si domnul Botezat : mergeti la terapie, pentru a descoperi si rezolva cauzele care au dus la aceasta situatie.

Roxana Maria 10:34am Nov 27
Terapie..daca vreti sa intelegeti si sa schimbati ceva cu adevarat in relatia aceasta. Practic, dvs. va neglijati partenera , nu va interesa , dar, cand ati obesrvat raceala, detasarea aparuta , si normal, interesul pt. celalalt barbat,ati considerat ca va iubiti partenera si o doriti inapoi.. Aveti nevoie sa va clarificati.

Ioana Monica Ciolan 10:40am Nov 27
Avand in vedere ca ati identificat motivul care a condus spre problema eu cred ca deja este un pas important. Si discutia libera si sincera va ajuta in aceasta situatie. Sunteti impreuna de atatia ani si dvs cunoasteti care sunt lucrurile care ii fac placere sotiei dvs. Noi toti ca oameni avem nevoie de atentia celuilalt chiar daca suntem intr-o zona cunoscuta. Ma intreb cum va poate motiva gandul ca ati fi putut-o pierde doar din simplul fapt ca dvs stiati ca ea este acolo. Nimeni nu va poate spune daca cadoul este unul potrivit in afara de sotia dvs. Cred insa ca atentia, interesul, grija, comunicarea, iubirea, atractia sunt elementele care pot contribui la reusita!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile