consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Baiatul cu care vorbesc este foarte afectuos, dar nu inteleg de ce nu zice sa ne vedem mai des, sa iesim in oras, sa stam impreuna.

Terapeuti RO 9:32am Sep 3
Mesaj:
Buna seara. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra deoarece nu stiu cum sa procedez. Vorbesc cu un baiat de vreo 3 saptamani,eu am 21, el are 22 de ani. Atunci cand ne vedem totul e de vis, dar aceasta este problema. Ne vedem foarte rar. Si asta pentru ca el nu zice nimic. Ne-am vazut de 3 ori pana acum, de 2 ori a zis el si o data eu. Vorbim non-stop, el imi da mereu mesaje dimineata,seara,la serviciu,stiu mereu ce face,unde este.E foarte afectuos,dar nu inteleg de ce nu zice sa ne vedem mai des,sa iesim in oras,sa stam impreuna.
Eu nu sunt genul care sa se bage cu forta, de aceea nu prea am curaj sa ii propun eu acest lucru.Nu inteleg motivul pentru care nu ne vedem mai des.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:42am Sep 3
ce iti pot recomanda este sa fii sincera atat cu tine cat si cu el. Daca tu nu ii spui ce simti, el nu are de unde sa stie. Fa-ti curaj si comunica sincer cu el, in timp o sa o faca si el, moment in care o sa aveti o relatie matura emotional ;) . Succes!

Alex Glazy 1:22pm Sep 3
stii, uneori barbatii mai au nevoie sa petreaca timp cu ei insisi… probabil s-a obisnuit asa.Daca va continua totusi sa se poarte frumos si sa te respecta, atunci respecta-i si tu lui spatiul.Cred ca e doar o problema de timp pana se va obisnui cu tine.

Invingem Stresul Impreuna 4:38pm Sep 3
Adiica vorbiti toata ziua, si nu stii lucruri de baza despre el? pai despre ce vorbiti atunci? Crezi ca noi iti putem da un sfat fara sa il cunoastem?

Clau Anki 9:09pm Sep 5
O relatie nu poate fi matura de la bun inceput. Acum va aflati in perioada de tatonare. poate ca ai fost obisnuita altfel pana acum, in alte relatii. De fapt, problema este de adaptare la acest "ciudat" stil. Daca incepi cu reprosuri de pe acum, vei sparge vraja. Daca vii cu pretentii de pe acum, vei fi intruziva, poate. Daca stai in banca ta, vei parea indiferenta. Mai bine solicita-i ajutorul in cateva chestiuni minore, fara grad ridicat de dificultate. Apoi, urmareste-i disponibilitatea. In acest fel, te vezi totusi cu el sub diferite pretexte, fara a parea intruziva sau indiferenta si vraja nu va disparea. Dar nu prea mult timp… la un moment dat va trebui schimbata tactica. Vei simti tu cand e momentul. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed