implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPietenul meu iese tot timpul cu prietenii, dar pe mine nu ma ia nicaieri.

Terapeuti RO 7:46am Sep 11
Mesaj:
Buna ziua.Am 18 ani si am o problema cu prietenul meu .suntem de 1an si 6 luni impreuna la inceput totuk a fost frumos era baiatul perfect..bine ca si acum ne intelegem bine avem momente cand ne certam.Problema este ca noi ne certam din cauza iesirilor lui el iese tot timpul cu prietenii dar pe mine nu ma ia nicaieri stiu foarte bine ca ma iubeste mi-a dovedit si eu il iubesc enorm si nu pot renunta la el si cred ca asta a stricat relatia pentru ca eu i-am aratat ca il iubesc prea mult iar acum stie ca ii iert orice.poate vi se pare ceva amuzant nu stiu..dar simt ca o iau razna stand numai in casa pentru ca este si gelos sa nu ies cu prietenele.dar el iese peste tot si stau si plang tot timpul din cauza lui si daca ar fi sa ma despart de el cred ca as innebuni ..eu va spun ce simt.am fost si la medicul cardiolog pentru ca simteam ca nu mai am aer si mi-a spus ca e din cauza stresului dupa ce mi-a pus mai multe intrebari mi-a pus si un diagnostic:DISTONIE NEUROVEGETATIVA.Mi-as dori sa incerc sa ma calmez..sa nu-i mai accept atatea chestii pentru ca imi fac rau singura.poate ma puteti ajuta cu un sfat va rog..multumesc

Alex Glazy 7:56am Sep 11
Daca e exact cum spui tu, este un caz clar de relatie toxica.Ce inseamna?Te secatuieste de putere de tot.El ia ce-i mai frumos din viata, iar pe tine te tine de buna, ca pe o proprietate si toate frumusetile varstei trec pe langa tine.Tu stii ce-i mai bine de facut, atunci cand o sa te saturi,Problema nu e la tine decat ca ai dezvoltat o dependenta de el, si asta-i hraneste comportamentul egoist.Un sfat ar fi sa experimentezi o perioada comportamentul lui.Incearca o saptamana sa te porti fix cum se poarta el, si vezi schimbarile.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:02am Sep 11
ma gandesc ca, pe termen lung, daca tot exista atata iubire intre voi, poate are fi bine sa va asezati la masa oricat este suficient si sa discutati despre acest aspect foarte serios. In mare poti alege doua variante: 1. sa taci si sa inghiti aceasta suferinta in continuare sau 2. sa ii spui si faci clar ca nu e ok pt tine si ca ceva trebuie sa se schimbe. Daca refuza vehement atunci poate ca nu te respecta suficient ca persoana… poate mai mult ca obiect? Daca este de acord ca are o problema cu posesivitatea/gelozia atunci puteti incepe la ajusta relatia. Succes!

Doctorul Terapii Complementare 12:37pm Sep 11
Dacă dorești un tratament pt distonia neurovegetativă pt a nţ te înbolnăvi în urma stresului în care trăiești, caută-mă în privat.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile