Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAproape zilnic mi se intampla ca atunci cand discut cu cineva, unul sau mai multe cuvinte din discutie sa le aud reproduse intocmai la televizor sau radio ori chiar in discutia altora de langa noi. Nu gasesc nicaieri pe internet ce inseamna acest lucru.

Terapeuti RO 10:45am Dec 11
Mesaj:
Buna ziua,
voi trece direct la subiect. Aproape zilnic, o data sau de mai multe ori mi se intampla ca, atunci cand discut cu sotia sau si alte persoane, unul sau mai multe cuvinte din discutie le aud reproduse intocmai la alte persoane care discuta la tv sau radio sau chiar in discutia altora de langa noi. Nu gasesc nicaieri pe internet ce inseamna acest lucru. De exp cer la farmacie ceai de chimen si anason si aud la tv-ul din farmacie ca o persoana publica recomanda ceai de chimen si anason. Mi se intampla de 1-2 ani si mie si sotiei aceeasi ciudatenie. se intampla si cand gandesc ceva sa fie reprodus in discutia altora de langa mine sau la postul de tv la care ma uit… Mi-ar fi de ajutor sa stiu din ce cauza se intampla si daca se intampla si altora lucrul acesta. Multumesc

Hurloi Ana Silvia 10:54am Dec 11
pe scurt: si mie mi se-ntampla! si de mult timp, am observat acest lucru. cant ceva prin casa, apoi aprind televizorul si aud acelasi cantec. am discutat cu o doamna, intr-o zi, despre carnea in post. e foarte toxica. si pt trup si pt suflet. plec din vizita de la doamna, ma duc la matusa, care-mi spune: carnea e toxica=acelasi discurs. ma intalnesc intamplator cu sefa, ne oprim la 2vorbe, la care zice: ferice de vegetarieni, ca tare-i toxica, carnea asta! / cand o sun pe prietena mea, exclama: acum am pus mana pe telefon si-am vrut sa te sun! etc. nu stiu, probabil e ceva in aer, o telepatie, sau cei din studiul Paranormalului, sa ne explice! :)

Alex Glazy 1:20pm Dec 11
ehee, poate lucrurile s-au mai intamplat in vreo alta dimensiune, si de-aici sa se produca sincronizarea, spun asta bazandu-ma pe potentialul cerebral imens, insa nimic nu e sigur, ceea ce putem sigur afirma e ca superficial sunt vazute ca niste coincidente si nimic mai mult.

Catalina Kiki 11:09am Dec 12
Gandeste-te si la numerele de la LOTO si spune-ne si noua :P

Mariana Nistor 11:40am Dec 12
se numesc sincronicitati si apar pt ca esti pe frecventa potrivita…probabil ca sunt chiar raspunsuri la intrebari care te framanta..

Antoniu-Viorel Butnaru 12:08pm Dec 12
nu confunda fenomenul sincronicitatii cu telepatia .

Radu Costel Mititelu 11:20pm Dec 13
Sar putea sa fie si un fenomen de Deja-Vu.Adica anticipezi înainte.Mintea umana are un potential urias.

Mar Dum 6:07pm Dec 15
Statistic pot fi perioade cu mai multe tipuri de coinicdente in viata oricarui om. In unele situatii poate fi vorba ca pe baza experientei de viata sa dezvoltati o buna intuitie asupra a ceeace va urma ca posibila reactie a celor din jurul dumneavoastra.Se poate ca multele din coincidente sa nu le observati deoarece evenimentul nu va inteeseaza dar automat sa le constientizati pe cele ce corespund astaptarilor.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 2:37pm Dec 16
se numeste ‘ecoul gandirii’ si pt acest gen de simptom este recomandabil un consult psihiatric!

Mar Dum 6:34pm Dec 16
Daca vreti sa papati pastile pe viata mereti la psihiatru. Mai bine ati merge la un psiholog clinician pentru niste teste si abea apoi daca reiesa ca ar fi cazul, (doamne fere) mergeti mai departe.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:37pm Dec 16
De acord!

Dragos Pacher 7:27pm Dec 16
Cunosc un caz exact ca al dv!! S-a rezolvat prin 2 cai: 1) demonul care le provoca a fost indepartat prin maslu, mers la biserica 2) intelegerea faptului ca este doar o coincidenta statistica. In cazul pe care il cunosc persoana a trecut in stadiul urmator si auzea voci prin intuitie. Sta in puterea dv sa opriti din timp aceasta senzatie ca si cum nu ar exista si simptomele or sa dispara.

Mar Dum 7:35pm Dec 16
De unde stii ca este EXACT ? O anameza in terapie poate dura si cateva sedinte pana se pune un diagnostic corect. Ba pe parcurs pot apara noi elemente ce schimba sau completeaza incadrarea. Pot cateva pareri explimate subiectiv sa inlocueasca o ora cel putin de teste si intrebari ?

Radu Drăgan 8:35am Dec 17
Este una din etapele de deschidere spirituală .Depinde de dumneavoastră dacă să mergeți mai departe sau nu.Alegerea e simplă ,ce este mai important pentru dvs?. ce spun ceilalți sau ce simțiți legat de acest subiect.Aceste așa zise coincidențe sunt proiecții ale unor informatii intuitive in partea constienta.va recomand o carte care ar putea să vă ajute să întelegeți aceste lucruri dacă aveți deschiderea necesară. Se numește Superintuiția de Kurt Tepperwein.Acest fenomen de care relatați poate fi o calitate sau poate fi un defect,doar dumneavoastră îi dați această nuanță .Acum 15 ani am trecut și e prin asta și credeți-mă știu ce înseamnă ,dar folosit corespunzator vă poate schimba existența.Vă doresc toate cele bune.

Dragos Pacher 11:21am Dec 17
Radu Drăgan din cazul pe care il cunosc manifestarile prin intuititie s-au terminat prost. Sfaturile primite de la entitatile spirituale respective au fost in mare parte negative si indreptate spre rau. Mai ciudat ca se manifesta si pentru nevasta dlui. Ar putea fi vorba de o autosugestionare a sotiei dar pentru dl respectiv pot fi 3 variante foarte viabile fiecare: 1) entitati demonice neprietenoase 2) dechidere spirituala pozitiva 3) coincidenta statistica, simptome autoinduse, desi inclin foarte tare spre o deschidere catre entitati neprietenoase

Radu Drăgan 11:31am Dec 17
Dragos Pacher asta se poate stabili prin măsurători,în cazul care există deschidere ,dacă nu ,să lăsăm liberul arbitru să functioneze.

Dragos Pacher 12:13pm Dec 17
Radu Drăgan liberul arbitru care il poate duce la pastile si psihiatrie ? Eu cred ca este un taram foarte alunecos. pe langa aceasta cred ca sunt foarte putine persoane care pot "masura" deschiderea spirituala a cuiva, daramite a distinge despre ce este vorba acolo. Inclin in continuare catre entitati neprietenoase ce nu ar trebui incurajate.

Mar Dum 3:42pm Dec 17
Pana la entitati greu palpabile incercati pur si simplu un psihoterapeut. Acesta vindeca fara pastile. Varianta "hard’ fara patile ar fi psihanaliza care dureaza in tre 3-5 ani si costa mai mult. Insa un test facut la un clinician ar putea arata ca nu este cazul de a ne incadra in patologic. Daca acea intuitie va deranjeaza incercarti la un preot neaparat cu har, apoi la sacroterapie, pe parte pur energetica la maestru reiki si mai mult ma abtin de a sugera ceva caci si in lumea doctorilor, a psihoterapeutilor, sau a celor ce lucreaza pur energetic "multi chemati putini alesi"
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile