Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSituatia a facut sa ma reintalnesc cu fosta mea prietena. As vrea sa fim din nou impreuna. Ce ma sfatuiti sa fac?

Terapeuti RO 10:19am Oct 8
Buna ziua.Am 23 de ani si am avut o relatie de aproape 1 an cu o fata,de care m-am despartit in urma cu 3 luni.Suntem colegi de facultate si in vacanta nu am pastrat absolut nici o legatura.Acum situatia a facut sa ne intalnim…..ea a inceput sa vorbeasca cu mine…eu as vrea ceva mai mult de la ea..sa fim din nou impreuna.Ce ma sfatuiti sa fac ?

Doina Zamfirescu 10:46am Oct 8
Destul de putine informatii. Va recomand cateva sedinte de dezvoltare personala.

Cristina Cristea 12:02pm Oct 8
Spune-i ce doresti , vorbeste cu ea si vezi ce planuri are vis-a-vis de tine . Doar prin comunicare se pot rezolva probleme .Bafta!

Mihaela Comisel 12:25pm Oct 8
Ce spune despre tine faptul ca 3 luni nu ai dorit sa tii legatura cu aceasta fata cu toate ca ai avut o ralatie de aproape un an si acum, intalnidu-va inamplator sau nu "as vrea ceva mai mult de la ea…"? Incepe prin ati cere iertare si incearca sa o recuceresti.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 2:22pm Oct 8
ce inteleg eu din ce ai scris este ca iti doresti sa reiei relatia… ma intreb ce te retine sa o faci? Sunt sigur ca atunci cand o sa afli o sa iti fie mai usor sa decizi modul de a actiona, care pana la urma este bine sa fie al tau. Succes! ;)
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile