consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am despartit de iubitul meu intr-un moment de furie si acum regret enorm, pentru ca am facut o greseala.

Terapeuti RO 8:57am Aug 12
Mesaj:
Buna ziua, am nevoie de ajutor. M-am despartit de iubitul meu intr-un moment de furie si acum regret enorm pentru ca am facut o greseala. Eu sunt o persoana foarte impulsiva si fac unele lucruri pe care dupa le regret..asa s-a intamplat si cu iubitul meu. Ne-am despartit deoarece eu sunt foarte geloasa.,nu stiu daca nu cumva problema este de fapt la mine. Avem un an impreuna, ne-am despartit de 4 ori pana acum, despartirea tinea doar o saptamana maxim si asta pentru ca sunt cam posesiva..Dupa ce nu l-am cautat 2 zile, m-am gandit sa il sun sa vorbesc cu el sa ii spun ca imi pare rau si ca regret cele intamplate dar, mi-a spus ca nu vrea sa renunte la mine doar ca este foarte confuz si ii este foarte greu,,nu vreau sa il pierd..il vreau inapoi nu stiu ce sa fac..

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:00am Aug 12
mergeti impreuna la un terapeut de cuplu… sigur va poate da niste sugestii eficiente. Succes! ;)

Alexandra Badau 9:40am Aug 12
A iubi pe cineva inseamna a-l face sa se simta liber si implinit langa tine, inseamna a-i iubi chiar si defectele! Asa cum intuiesti, probabil ca problema este la tine, in orice caz este o problema care se poate rezolva cu … mai multa incredere in tine, in relatie, in el. Nimanui nu-i place sa se simta urmarit si judecat mereu. Nici tie, nici lui, nici mie! Un psiholog , nu costa mult si nici nu necesita un numar mare de sedinte, te poate ajuta sa te cunosti mai bine, sa intelegi de unde provine neincrederea si sa te ajute sa dezvolti alte comportamente, mai adaptative. Curaj si succes!

Invingem Stresul Impreuna 12:54pm Aug 12
Cand ai sa iti atenuezi FRICA de a-l pierde, dupa ce vei lucra asupra ta, si asupra sentimentelor tale distructive, vei putea avea o relatie normala. Pana atunci, o vei duce tot asa. E un tipar… mai frecvent decat crezi. Si mai usor de reprogramat decat se pare. Doar daca ai constientizat asta, si VREI sa faci o schimbare reala.

Carmen Caramlau 1:02pm Aug 12
Gandeste-te de ce il vrei inapoi. Ca sa fie in continuare obiectul scenelor tale de gelozie sau pentru ca iti doresti sa fii fericita cu el? Meriti sa fii fericita? Dar el, merita sa fie fericit? Analizeaza aceste probleme. Nimeni din cei care spun ca vor sa se schimbe nu se schimba daca nu au o dorinta arzatoare, devoratoare de a se schimba, si un motiv al naibii de bun. Ce zici? Te incadrezi in categoria celor care se schimba sau o sa ne mai scrii, plangandu-te in continuare? Pentru schimbare e de muncit, deci pregateste-te sa o iei cu povestitul din copilarie, de unde, probabil, se trage acest comportament nedorit. Dupa ce descoperi declansatorul, mergi mai departe si creeaza-ti o noua realitate, prin inventarea si implementarea de obiceiuri noi. O sa dureze, dar functioneaza. Contacteaza un terapeut.

Viorel Mocanu 8:44pm Aug 12
gelozia strica "omenia" si aici ma refer la relatie… daca mai esti si posesiva – deja verdictul e clar – "lasa-ma draga mai bine fara"… aici am "jucat" vocea iubitului… ce e de facut??? Rezolva aceasta "ecuatie": "nu stiu daca nu cumva problema este de fapt la mine."

Trandafir Mioara 7:23am Aug 13
O discutie autentica cu tine insuti iti va clarifica unele situatii.Vei putea gasi si anumite solutii la diferitele tale comportamente.Uita-te cu atentie in interiorul tau!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile