consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am probleme in a-mi controla accesele de furie.

Terapeuti RO 10:33am Jan 13
Mesaj:
Buna ziua!
Numele meu este Ionut si am probleme imi a contola pasajele de furie.Mi se intampla destul de des, iar acest lucru a inceput sa imi afecteze viata sociala.
Imi doresc sa schimb acest lucru la mine,sunt destul de afectat.
Mi-as dorii sa particip la sedinte de grup in care se “trateaza” controlul furie,dar nu cunosc nici un astfel de grup.
Va multumesc!

Oltean Loredana 11:45am Jan 13
Ionut, este imposibil ca in orasul in care locuiesti sa nu gasesti un psihoterapeut cu care sa poti incepe o terapie care sa te ajute.

Catalin Lazar 8:17pm Jan 13
Ionut, de ce preferi sa lucrezi in grup si nu individual? De multe ori accesele de furie se intampla cand ceilalti nu iti acorda importanta sau respectul cuvenit. Asta te trimite la imaginea si stima de sine. E atat de relevanta atitudinea contextuala a cuiva pentru cel ce esti tu?

Psiholog Constantin Oprea 6:37pm Jan 15
O psihoterapie te-ar ajuta…

Nico P. Menic 5:15pm Jan 19
Prima data ar trebui sa vorbesti privat cu un psihoterapeut pentru determinarea cauza acceselor tale de furie, in funcție de vârsta si istoricul tau sunt foarte multe cause ce trebuiesc testate

Diana Bordeianu 11:10am Jan 20
da o cautare pe google “Grupuri de dezvoltare personala” Acelea sunt gruprurile de care ziceai, dar se abordeaza problematici diverse, se ajunge mai greu la o restructurare comportamentala si cognitiva, dar ai o experienta unica de viata a inca 10 persoane. eu merg pe ideea ca daca tu te-ai simti mai confortabil in grup, atunci vei avea rezultate mai bune poate, decat individual – daca munca unu la unu te-ar vulnerabiliza sau te-ar stanjeni. Totusi, mai structurat si mai repede rezolvi unu la unu in cabinet cu terapeutul. Tu stii ce ti se potriveste.

Diana Bordeianu 11:31am Jan 20
Uite, aceasta pastila impotriva furiei ti-as recomanda sa o printezi sau sa o pui pe telefon si sa o citesti de cate ori simti ca te prinde furia. Deasemenea, poti face “amorse de relaxare”: iti alegi o imagine simbol – care sa stii tu ca te duce cu gandul la relaxare si stare de bine. Lipeste-o in cat mai multe parti astfel in cat daca te ia furia, sa dai cu ochii de amorsa si sa te poti controla. Asculta pe youtube meditatie de relaxare, orice exercitii de relaxare. Acestea ar fi cateva lucruri bune pt un mic inceput.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile