consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Lucrez in strainatate, copilul meu are 15 ani, este cu parintii mei, iar comportamentul lui ma ingrijoreaza. Nu mai comunica, iar atunci cand i se atrage atentia incepe sa tipe.

Terapeuti RO 9:31am Nov 27
Mesaj:
La varsta de 21de ani m-am casatorit,iar la 22 am adus pe lume un copil.Casatoria nu a fost tocmai reusita,neintelegeri la tot pasul, dar cel mai dur a fost comportamentul tatalui fata de copil violenta verbala si fizica ceea ce a dus la divort dupa 6 ani de casnicie, in urma caruia copilul mi-a fost incredintat.Pe durata casatarie cat si dupa,datorita faptului, ca am locuit cu parintii mei acestia s-au ocupat, fiind pensionari, in lipsa mea de copil. Datorita situtie financiare precare in urma unor decizii proaste din partea mea am decis sa plec sa muncesc in strainatate lasad implicit copilul in grija parintilor mei.
Voi incerca sa explic decizii proaste: la cativa ani dupa divort in viata mea a intrat un alt barbat care la inceput a incercat sa se apropie de copil, dar in final a recurs la violenta verbala si fizica ,la inceput asupra mea,apoi si asupra lui ceea ce a dus la despartire fireste. In cei 2 ani cat a durat am contractat un credit in urma caruia mi-a fost din ce in ce mai greu.Am cunoscut un alt barbat care m-a manipulat in cel mai oribil mod dupa ce m-a ajutat sa ajung in strainatate a inceput un santaj. Am acceptat, dar cum trectul te ajunge mereu din urma azi copilul meu a aflat totul.
Nu incerc sa ma justific sunt constienta ca sunt vinovata, ca am pierdut orice respect in fata copilului meu si a parintilor, dar nu mai pot schimba trectul.
In prezent sunt in strainatate,copilul are acum 15 ani este cu parintii mei, iar comportamentul pe care il are vis-a-vis de ei ma ingrijoreaza. Nu mai comunica , atunci cand i se atrage atentia incepe sa tipe.
Ce trebuie sa fac pt a indrepta situtia ? Sper ca nu este prea tarziu, va multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:39am Nov 27
din ce inteleg, copilul Dvs are nevoie de consiliere de specialitate, din motive destul de evidente. Poate reusesc buncii sa il sustina avand in vedere ca Dvs nu sunteti langa el. Ma gandesc, de asemenea, ca ar fi foarte util sa incercati sa reparati relatia cu el, mergand impreuna la un consilier de familie. In timp lucrurile se lamuresc. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile