consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Incep din nou scoala, stau in gazda si imi este teribil de greu fara familie. Sufar mult, plang mereu, am palpitatii, atacuri de panica, imi este greu sa ma concentrez.

Terapeuti RO 11:12am Sep 18
Mesaj:
Buna ziua! Sunt Madalina si am 17 ani, dar am o problema… incep din nou scoala si stau in gazda, dar imi este teribil de greu fara familie. Sufar mult, plang mereu, am palpitatii, atacuri de panica, imi este greu sa ma concentrez( totul a inceput de vreo 6 luni.Mentionez ca nu eram asa de sensibila si ca imi doream sa devin psiiholog. Am prietene, cu gazda ma inteleg bine, parintii ma inteleg…dar sunt departe de mine).

Botezat-Antonescu Radu Andrei 12:36pm Sep 18
ai putea sa gasesti un psiholog cu care sa incerci sa umpli putin golul acela. In rest poate reusesti sa faci vizite mai dese acasa, daca tot simti nevoia? Succes!

Ioana Monica Ciolan 3:21pm Sep 18
Este important ca ai identificat momentul in care s-a declansat aceasta problema insa nu ai mentionat nimic de cauzele care te determina sa simti aceasta panica (care este frica ta dincolo de distanta fata de familie?). Avand in vedere ca ai mai stat in gazda si ai facut fata cu succes inseamna ca ai resursele necesare sa te descurci. poate ar fi indicat sa incerci sa mergi sa vorbesti cu psihologul scolii care te-ar putea ajuta sa treci mai usor si sa gasesti strategii eficiente de a rezolva dificultatea.

Mar Dum 3:26pm Sep 18
S-a intamplat ceva deosebit in viata ta, a familiei sau unei persoane apropiate tie in urma cu 6 luni. Daca nu, ai paricipat la un eveniment care te-a marcat sau o conjuntura de viata care prin asocierecu ceva anume, poate ceva din trecut, poate din copilarie, si care ti-a declansat simptomul ?

Pufu Corina Ionela 3:47pm Sep 18
Apropierea cat si depărtarea de cei dragi sunt fete ale aceleași monede :-) ! Toate trăirile descrise de tine sunt absolut normale, având in vedere dependenta de familie, cauzată, cel mai probabil de legături foarte strânse intre tine si cei dragi . Gândește asa : fiecare zi departe de cei dragi imi oferă noi experiente care ma vor apropia din ce in ce mai mult de viata independenta ca adult . Poti oricând sa-i tii la curent cu ce se întâmpla nou in viata ta ,, de dupa ieșirea de la ore ” prin telefon . Caută sa-ti creezi amintiri cu cei de aceeași vârsta ! Peste ani si ani , le vei povesti copiilor tai de aceasta etapa din viata ta , chiar cu amuzament ! Fruntea sus si nu renunța la visul de a ajunge ceea ce ti-ai propus , mai ales ca, in aceasta profesie este nevoie de emotie si sensibilitate ;-) ! Succes !


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed