consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma comport urat de cand am prieten.

Terapeuti RO 8:40am Jul 10
Mesaj:
Buna. Sunt putin dezorientata in legatura cu comportamentul meu . In fine am 17 ani si sunt cu un baiat de 20 de ani de aproximativ 3 luni. De cand sunt cu el am inceput sa ma port groaznic si sa dau dovada de proasta crestere cu prietenii mei si cu prietenii lui si de vreo luna si cu el . Nu inteleg ce ii cu mine. Pur si simplu eu nu eram asa . Ce as putea face sa fiu din linistita?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:17am Jul 10
du-te sa discuti cu un psihoterapeut. Succes!

Carmen Caramlau 11:52am Jul 10
Mediul ne schimba. In ce mediu ati intrat? Pe de alta parte, si fricile noastre ne schimba. De ce ti-e teama? O asemenea schimbare are neaparat un motiv foarte serios, altfel nu s-ar petrece. Intr-un fel te ajuta sa obtii ceva ce-ti trebuie (nu stiu, poate atentie, aparenta unei independente, amanarea momentului de intimitate absoluta, cine stie). Cand vei descoperi ce a provocat schimbarea, vei sti ce sa faci.

Grigoras Nitica 11:59am Jul 10
”Persoana potrivita este acea pers. care aduce,scoate la suprafata ceea ce-i mai bun din tine….”….Daca ai fi fericita nu te-ai comporta asa..Pune-ti intrebarea daca el este ceea ce-ti doresti si poate asta ti-e raspunsul la ceea ce ai putea face…..Este ceva ce te face sa nu fi linistita,sa fi mai agresiva ,descopera ce este facand o lista cu ceea ce nu-ti convine si-ncearca sa le elimini din viata ta.O discutie fata-n fata cu un specialist te poate ajuta

Loredana Tudor 2:30pm Jul 10
Daca nu esti indragostita, de ce stai in relatie? Sa fii in randul lumii? :) ) Fa ce simti cu curaj si iti vei gasi linistea.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed