consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In relatia cu iubitul meu s-au intamplat de toate: ne-am jignit, a dat in mine (o tentativa), m-a injosit… Acum este foarte nervos cu mine, imi raspunde urat…

Terapeuti RO 8:10am Sep 4
Mesaj:
Buna ziua ! Ma confrunt cu o situatie ciudata. Sunt impreuna cu prietenul meu de doi ani ( am fost chiar si colegi de clasa in liceu) iar acum suntem la facultate in orase diferite. Pe parcursul relatiei , el a facut destul de multe greseli minore, dar multe.. ce efectiv imi dadeau de inteles ca ori e neatent ori habar nu are de o relatie. Acum , este foarte nervos cu mine , il intreb ce face , imi raspunde urat , il intreb orice altceva imi raspunde urat. Imi spune ca nu ii place sa fie luat la intrebari .. dar "ce faci" este o intrebare banala de inceput de conversatie. O alta persoana nu cred ca este la mijjloc. Dar totusi nu ii inteleg comportamentul , in conditiile in care la inceput , el era cel care insista , eu fiind indiferenta total . Mi-as dori sa stiu ce sa fac? Sa mai continui relatia sau sa ma opresc aici.. Specific ca in aceasta relatie s-au intamplat de toate.. ne-am jignit , a dat in mine( o tentativa) , m-a injosit, .. dar totusi am iertat ambii. Dar acum ar
e un coportament extraordinar de ciudat.

Terapeut Masaj 8:15am Sep 4
Pune punct relatiei

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:20am Sep 4
pare ca te afli in cumpana si ca trebuie sa iei o decizie. Chiar vrei sa o ia altcineva pt tine? Fii mai atenta la nevoile tale si fa ce simti ca e bine pt tine. Succes! ;)

Cristina Cristea 10:55am Sep 4
Cu regret , nu cred ca poti repara ceva . Intr-o relatie sunt doi , iar violenta odata aparuta …..nu dispare din senin . Jigniri , tentative de lovire ……de ce altceva mai aveti nevoie ? Ganditi-va ce va doriti si ce asteptari aveti de la viitor . Noroc!

Doctorul Terapii Complementare 7:44am Sep 5
Pânâ acum au fost doar certuri și tentative de lovire, vor ura bătăi dacă continui relația cu el. Asta vrei? El îți dă semne că s-a săturat, că la orizont a apărut altcineva. Ce decizi?

Clau Anki 8:14pm Sep 5
Nici nu trebuie sa analizezi foarte profund… realitatea, chiar si cea de suprafata iti arata adevarul. Deschide ochii mai bine si ai sa-ti gasesti raspunsul la intrebarea pe care ne-ai adresat-o noua. Noi nu suntem acreditati sa-ti spunem ce sa faci, dar daca ai aceasta curiozitate referitoare la schimbvarea comportamentului partenerului tau, am sa incerc o varianta posibila: s-a risipit vraja dintre voi. De aceea el nu mai are nici un ideal in ce te priveste; stie TOT. Un barbat are nevoie de provocari, sa descopere ce teritorii au ramas necucerite, ca sa si le insuseasca prin lupta, sau- in zilele noastre- prin efort. Daca ai fost o carte deschisa pentru el si a obtinut totul fara efort, acum nu mai are nici o satisfactie. De ce sa-ti mai faca pe plac acum?Paradoxul este ca in vreme ce a luptat pentru tine, la inceput cand tu erai indiferenta, acum ii lipseste curajul sa-ti spuna ce se intampla cu el. In concluzie este doar un barbat, nu un luptator. Iti doresc multa lumina!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed