Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatFiul meu de 20 de ani, student, s-a angajat la un videochat. Nu sunt de acord cu asta si nu stiu cum sa procedez ca sa il determin sa renunte.

Terapeuti RO 9:06am Dec 16
Mesaj:
Buna ziua!
Am aflat ca fiul meu de 20 de ani, student, s-a angajat la un videochat. Nu sunt de acord cu asta si nu stiu cum sa procedez ca sa il determin sa renunte. Nu vreau sa se ajunga la o ruptura, sa il indepartez de familie.

Prcsina Dorina 9:24am Dec 16
sa fi de acord cu fiul tau;dar,intreaba-l daca s-a gandit pe termen lung la consecinte,daca isi asuma riscurile,una dintre ele fiind pierderea demnitatii,a echilibrului desavarsit.Gaseste cuvinte sincere si explica-i ca un asemenea drum aduce multe neajunsuri;ceea ce azi pare atractiv,miine poate deveni o povara,greu asumata

Grigoras Nitica 9:39am Dec 16
Lasati-l sa-si traiasca viata,experientele lui….din ele invata si bune si rele,nu-ncercati sa-l face-ti sa gandeasca in felul dvs.,ajutati-l sa gandeasca in felul lui stand alaturi dandu-i cel mult sfaturi ,nu impunand ceea ce va place ,ce nu va place dvs…Succes!

Onetiu Florin 11:35am Dec 16
e socant pentru parinti dar e o sursa moderna de a castiga bani. decat sa faca alte tampenii mai bine asa

Alex Glazy 11:49am Dec 16
Este degradant, dar intrebati-l pentru ce perioada vrea sa faca asta.Apoi spuneti-i pe un ton calm ca ceea ce face azi se va rasfrange in viitor, si un asemenea trecut ii poate influenta negativ prioritatile din viitor.De obicei cand se intra intr-o industrie de genul, greu se mai iese, pentru ca daca se afla ceea ce face, va fi oarecum stigmatizat si etichetat, si greu isi va gasi un serviciu bun, sau greu isi va gasi o fata decenta cu principii sanatoase.Explicati-i intr-o maniera putin intelegatoare si detasata fara sa sesizeze ca vreti sa-l schimbati sau ca nu sunteti de acord cu el.

Preda George 12:19pm Dec 16
Doamne … Adică l-ați îndepărta din familie pt simplul fapt ca face videochat? Dar daca v-ar fi spus ca se droghează sau ca este homosexual? Ați fi procedat la fel? Eu zic ca daca ii explicati cu calm ca principiile unui om vin pe primul plan si il sprijiniti in tot ceea ce face, așa cum ar trebui sa facă o mama cu fiul ei, va fi bine.

Oana Bodor 12:53pm Dec 16
Cu siguranta, face asta pentru bani. Poate ar fi timpul sa discutati cu el, ca de la adult la adult, despre valorile dupa care are de gand sa traiasca. Despre nevoia de bani si modalitati alternative de a-i obtine. De obicei banii se obtin din vanzarea unei munci, dar in situatia data, el se vinde pe el insusi (imaginea lui, emotiile lui, corpul lui). Oare cum se vede pe el insusi, care sunt motivele sa fie mandru de el, avand in vedere ca frumusetea a primit-o in dar de la viata si nu va dura o vesnicie, viata i-o va lua inapoi, este doar o chestiune de timp. Doar atat e in stare sa faca pentru a-si procura banii necesari? Pana cand?. Daca va reusi sa constientizeze aceste lucruri, ramane sa decida singur ce va face pe viitor, asumandu-si- in mod constient- toate consecintele. Ca parinte, din pacate, nu puteti face mai mult la aceasta varsta, la care controlul parental tinde catre zero. Dar poate v-a mai ramas capacitatea de a-l influenta, folositi-o ! Succes!

Maya Green 5:28pm Dec 16
acceptati realitatea…fiul dvs face propriile alegeri…moral ar fi sa va limitati la a-i explica parerea dvs!

Mar Dum 6:19pm Dec 16
Lucrurile depind si de legalitatea acestei activitati. O data deprins a obtine banii din asa ceva s-ar putea sa-si asume riscuri din ce in ce mai mari, caci spune un principiu de marketing "nevoile omului sunt infinite" dar si "ce-i de haram de haram se duce". Iata un sfat asa cum nu scrie in cartile de psihologie. Mergeti la politite, evident fara ca el sa stie, interesati-va de legalitatea acestui gen de activitate si apoi incercati sa "negociati" o eventuala protectie a copilului dumneavoastra ca urmare a colaborarii oferite de dumneavoastra. Politia nu-si descompira sursele asa cum nici media nu o face.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile