consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un baietel de 12 ani pe care il cresc singura. A intrat intr-un anturaj, a fumat iarba, este foarte rebel, nu ma mai inteleg cu el.

Terapeuti RO 9:15am Nov 24
Mesaj:
Buna ziua ,numele meu este Carmen am 31 de ani si un baietel de 12 ani care il cresc singura ,am divortat cand baietelul avea 1 an si 2 luni ,am avut un copil cuminte nu am avut probleme cu el ,am fost mai mult prieteni am participat la multe activitati extrascolare impreuna ,in momentul de fata a intrat intr-un anturaj nu foarte placut ,a fumat si iarba este foarte rebel nu ma mai inteleg cu el ,va scriu intr-un moment de disperare nu stiu cum sa ma comport ,nu stiu ce atitudine trebuie sa iau ,am incercat sa ii explic sa vorbesc cat mai mult cu el ,i-am aratat tot felul de filmulete cu marturi de la persoane care s-au drogat si care au fost consecintele .Va rog daca puteti sa imi spuneti cum ar trebui sa ma comport ,ce ar trebui sa fac?
Va multumesc !

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:49am Nov 24
va recomand sa il luati de manuta si sa mergeti impreuna la un terapeut de familie si sa discutati ceva vreme toti trei despre ce se intampla in aceasta perioada cu fiecare. Se poate, succes!

Luminita Carmina Codrescu 11:47am Dec 1
Cand copilul creste, el are nevoie de individualizare si maturizare, deci prin definitie va face orice impotriva intentiilor dvs bune. Un terapeut il poate "Seta" pe calea cea buna, si pe dvs la fel. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile