Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Exista un tratament pentru sindromul de ochi uscat? Nimic nu functioneaza. Simptomele sunt de nesuportat: senzatie permanenta de nisip in ochi, usturime, mancarime, vedere incetosata, am inceput sa am si dureri de ochi.

Terapeuti.ro 8:04am Aug 23
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,
Exista un tratament pentru sindromul de ochi uscat? Am 40 de ani.Problema exista de aproape un an. Am consultat pana cum 4 medici, care s-au intrecut in a-mi prescrie ochelari (toti au magazin de optica in cadrul clinicii), dand la o parte problema mea. Totusi, la insistentele mele mi-au prescris lacrimi artificiale, geluri, fiecare alta schema de tratament. Nimic nu functioneaza. Simptomele sunt de nesuportat: senzatie permanenta de nisip in ochi, usturime, mancarime, vedere incetosata, am inceput sa am si dureri de ochi. Da, lucrez la calculator si nu, nu pot schimba serviciul. Am 20 de colege care lucreaza in aceleasi conditii, unele de 15 ani si nu au aceasta problema. Incep sa cad in depresie, nu vad cum pot schimba situatia si imi este greu sa ma trezesc dimineata, stiind ca ma asteapta inca o zi de chin. Sunt normoponderala, nu am medicatie permananta, ocazional un N.la o durere de cap, nu sufar de diabet, glande sau altele. Am in schimb un fond alergic care se agraveaza odata cu trecerea timpului. Va multumesc din tot sufletul


Mihaela Comisel 8:16am Aug 23
Am avut in terapie o persoana cu aceasi problema, care s-a dovedit un siptom a unei situatii de stres, depresie, anxietate. Daca considerati ca premargator acestei afectiuni, au existat conditii favorabile unei situatii tensionate sau vreun episod care v-a schimbat oarecum viata, probleme de adaptare sau chiar probleme care au afectat confortul psihic, atunci problema ar trebui mai intai tratata psihologic, urmand si cel pentru partea fiziologica (sau in paralel).


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita