Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCred ca sufar de anxietate. Nu sunt trist, dar ceva ma impiedica sa fiu fericit. Cu ceva luni in urma mi-a trecut prin cap ca as fi gay si m-a speriat de moarte gandul asta, care persista inca in mintea mea…

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Problema mea e si nu prea grava, sufar cred ca de anxietate. Nu sunt trist dar ceva ma impiedica sa fiu fericit. Cu ceva luni in urma, mi-a trecut prin cap ca as fi gay, si m-a speriat de moarte gandul asta care a persistat in mintea mea cam 10 luni. Acum ma simt mai bine. In mintea mea nu mai exista teama doar Dumnezeu, dar aici intervine problema actuala. Si voi da un exemplu. Ma uit la un peisaj.. Verdeata, frumos.. dar nu ma pot bucura de ceea ce vad pentru ca imi aduc aminte instant prin ce am trecut. Ma intreb si acum de ce mi-a venit gandul ala in minte dintr-o data si de ce i-am dat o asemenea importanta. Am scapat de o mare povara cu ajutorul Domnului ! Insa mai am un prag de trecut catre echilibrarea psihicului. Au ramas intrebari de genul: De ce eu ? De ce tocmai chestia cu gay-ul ? Oare inseamna ceva ? Paranoia stupida.. Astept un raspuns ! Va multumesc anticipat.

nu cred ca iti putem raspunde la aceasta intrebare a ta ‘de ce’. Este genul de raspuns pe care il gasesti doar in tine. Este posibil sa iti fi venit acest gand pt ca te afli intr-o perioada in care iti cauti identitatea sexuala si nu are cine sa iti explice ‘ce si cum’. Incearca sa discuti totusi cu un psiholog despre ce se intampla in tine, mai ales daca ai intrebari vis-a-vis de sexualitate. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed