consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 3 saptamani parintii mei se cearta incontinuu. Mama a încercat sa se sinucida de 2 ori, dar am oprit-o eu, acum insa nu o mai gasesc!

Terapeuti RO 7:25am Sep 1
Mesaj:
De 3 săptămâni părinții mei se ceartă în continuu, iar eu fiind cea mai mică, sunt acasa și tot eu cad la mijloc de fiecare dată. De data asta lucrurile sunt mult mai grave, mama a încercat sa se sinucidă de 2 ori în aceste 3 săptămâni dar am oprit-o eu, acum însă… Nu o mai găsesc.. Am cautat-o peste tot, am sunat-o.. Nu raspunde! Am cautat-o la rude, nu e! Tata amenință ca pleacă să nu știe nimeni, si l-am auzit azi vorbind la telefon ca cică maine dimineață la 4 să vina dupa el nu mai pooot.. Nu stiu daca ma întelegi sau iti par nebună dar chiar nu mai rezist, nu mai stiu ce sa fac

Terapeut Masaj 7:27am Sep 1
Mergi la politie

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:30am Sep 1
neaparat mergi la politie sa le explici situatia!

Clau Anki 7:37am Sep 1
Mergi la politie si da semnalmentele mamei. Ar ajuta si o fotografie. Daca ai sub 18 ani, poti cere ajutorul protectiei copilului. Poti beneficia de suport si consiliere psihologica, in scopul de a face fata situatiei. Acum e momentul sa rezisti! Numai bine.

Cristina Cristea 9:29am Sep 1
Nu ai alte rude? Cere sprijin ,apoi la politie pentru a o gasi pe mama. Daca esti minora, poti suna la Telefonul Copilului, te vor consilia si ajuta. Trebuie sa ai curaj . Suntem aici sa vorbim cu tine. Apeleaza oricand.

Carmen Caramlau 7:14pm Sep 1
Copiii nu trebuie sa rezolve problemele adultilor. Nici nu au cum sa o faca si nici nu reusesc, oricat ar incerca. E treaba lor. Pentru tine, insa, cere ajutor la politie, la preot, la rude si asteapta sa vezi ce fac adultii. Nu mai sta acolo, pentru ca te seaca de energie, muta-te la niste rude care tin la tine. Doamne-ajuta sa-ti fie bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile