consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 3 saptamani am un sentiment ca sotia ma insala, iar azi mi-a confirmat. Nu a fost o aventura, ci doar un simplu sarut.

Terapeuti RO 8:53am Sep 25
Mesaj:
buna seara.sunt un tanar de 29 ani si am mare nevoie de ajutor.
sunt casatorit si am doi copii de 2 si respectiv 3 ani. innainte sa apara al doilea copil am mai avut unele divergenta cu sotia. de la al doilea lucrurile au luat-o razna. fiecare cu orgoliul lui. de 3 saptamani incoace am un sentiment ca sotia ma inseala , azi mi-a comfirmat. nu a fost o aventura , ci doar un simplu sarut. am iertat-o.
va rog sa imi spune-ti cum sa am o casnicie buna si sa nu imi pierd sotia.ajutor. simt ca o iau razna.
va multumesc anticipat , ca m-ati ascultat.

Doina Zamfirescu 10:08am Sep 25
Mergeti la terapie de cuplu. Exista probabil anumite probleme nerezolvate in relatie. Succes!

Georgiana Voinea 4:08pm Sep 25
Puneti in locul orgoliului iubire si intelegere, cultivati rabdarea, increderea, credinta. Poti incepe tu ?!

Hortensia Mihailescu 5:52pm Sep 25
Interesant. Raspunsul e la dvs.

Pufu Corina Ionela 7:43pm Sep 25
Pregateste o hârtie si un pix ca vei primi reteta căsniciei perfecte !!!! Sper ca realizezi ca nu exista nici o relație la fel cu o alta , cum nici un om nu este asemenea cu un altul in simțiri si-n trăiri ! De aceea, îndrăznesc sa-ti demontez mitul conform căruia , psihologi sau alți specialiști ar STI mai bine decat tine cum sa te facă sa ai o căsnicie buna ! Comunica cu soția , dezveliti de orgolii si prejudecăți despre Așteptările si nevoile fiecăruia dintre voi de la celălalt si de la relație . Undeva, in lupta zilnică cu responsabilitatile de parinti , a-ti uitat sa va faceți timp pentru voi si emoțiile care v-au apropiat in debutul relatiei voastre . Fluturi in stomac , atenție , tandrețe ? Întreaba-ti soția ce a căutat sa retrăiască cu altcineva ? Sunt sigura ca ai multa răbdare si intelepciune pentru a discuta deschis cu ea, daca spui ca inca va iubiti ! Succes !

Bogdan Z Bogdan 7:59pm Sep 25
nu exista garantie externa .. voi doi stiti cel mai bine cine sunteti .. :) , si nu uita cum iubesti tu iubirea … poate gasesti ceva pe acolo … nu se pierde nimic .


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed