consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am inceput sa fiu foarte geloasa cu prietenul meu, fara ca el sa imi fi dat vreodata vreun motiv.

Terapeuti RO 8:07am Aug 11
Mesaj:
Buna seara! Ma numesc Flori, am 21 de ani si sunt intr-o relatie de 2 ani cu un baiat mai mare ca mine cu 5 ani. Dupa aproape un an am inceput sa fiu foarte geloasa fara sa imi fii dat vreodata vre-un motiv.Acum mi se pare ca nu mai e la fel ca la inceput, ii reprosez aproape in fiecare zi ca este indiferent, ca nu tine la mine si ca are pe altcineva si ne certam mereu, dar nu pot sa ma controlez.De multe ori mi-a vorbit si urat si a vrut sa ne despartim dar totusi am continuat.. Nu vreau sa il pierd. Asta este prima mea relatie serioasa si el a fost primul baiat caruia m-am daruit si singurul. Imi puteti da un sfat pentru a nu ne mai certa si pentru a ma controla?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:31am Aug 11
gaseste un psiholog si duscuta cu el despre ce simti, mai in detaliu. Nu exista formule standard pt genul tau de situatie. Totul pleaca de undeva din tine, aparent dintr-un loc care tie nu iti este accesibil constient. Curaj si succes! ;)

Cristina Cristea 8:58am Aug 11
Discutia cu un psiholog este si sfatul meu , daca asta cauti . In rest , dragoste cu sila nu se poate . Vorbele urate nu au ce cauta in cadrul unei relatii bazate pe respect reciproc .Nu-l mai agasa cu gelozia ta si incerca sa vezi ce se intampla daca ii lasi putina libertate . Daca relatia nu e facuta sa dureze , nu va dura indiferent de ce faci tu . Dar , nu are rost sa te framanti din cauza asta .

Carmen Caramlau 9:06am Aug 11
Nu vrei sa-l pierzi? Dar faci totul sa-l pierzi! Trebuie ca stii tu ceva, altfel nu ai avea aceste reactii. De controlat te controlezi atunci cand vrei cu adevarat. Daca ai nevoie sa iti spuna cineva despre niste tehnici aplicabile in cazul tau, fie mergi la preot, fie la terapeut.

Invingem Stresul Impreuna 1:10pm Aug 12
Nivelul tau de agresivitate creste. Pentru ca FRICA a preluat controlul asupra ta. Elimina-ti FRICA, si vei reveni la sentimente mai bune. Altfel, vei fi incomoda pentru orice persoana din jurul tau.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile