consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un iubit de 2 ani. In primul an totul a fost OK, mai tarziu a inceput sa devina foarte gelos, suspicios, negativist, chiar daca eu nu fac nimic care sa ii dea aceste motive.

Terapeuti RO 8:27am Nov 7
Mesaj:
am un iubit de 2 ani de zile ( eu am 20 ) in primul an totul a fost foarte ok , mai tarziu , a inceput sa devina foarte gelos suspicios , negativist , chiar daca eu nu fac nimic care sa ii dea aceste motive , m a pus sa sterg profilul de facebook si orice fel de socializare . a devenit ciudat si nu stiu ce sa fac , ma gandeam sa renunt la relatie doar ca eu il iubesc enorm si am nevoie de un sfat .

Alex Glazy 8:44am Nov 7
El se hraneste din frica ta de a-l pierde ,arata-i o perioada ca esti indiferenta la exagerarile lui,astfel iti vei deschide 2 posibilitati ,una ideala in care de teama de a te pierde se da pe brazda,si 2 in care va pleca,in cazul asta te gandesti macar ca ai scapat de o rel. Toxica.Stii tu ce faci pt ca doar tu esti responsabila de fericirea ta si tu alegi.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile