consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am trecut prin nenumarate probleme inca din copilarie, acum am 45 de ani si multe realizari, dar am un comportament coleric, rup repede relatiile, oscilez intre optimism si pesimism, sunt mereu in criza de timp si am o nemultumire continua.

Terapeuti RO 6:27am Jun 3
Mesaj:
sunt o femeie divortata de 45 de ani, cu doi copii majori si un nepotel,lucrez in domeniul de asistenta a batranilor, am trecut prin nenumarate probleme inca din copilarie: tata alcoolic, certuri, casnicie esuata, divort, partaj, probleme de sanatate: colon iritabil, digestie lenta, vertij,avand totodata si multe realizari: in munca, casa proprie, o anumita libertata, dar ma regasesc intr-un comportament coleric, neavand incredere in nimeni, relationez repede dar si rup repede relatiile de orice tip, oscilez intre optimism si pesimism,sunt mereu in criza de timp, ma plang din orice si aman orice dorinta pe care o am pe mai tarziu, in felul asta am o nemultumire continua de ceea ce fac si ceea ce sunt. Va rog sa imi dati un sfat , imi doresc nespus sa fiu mai intelegatoare, mai rabdatoare si mai agreabila. Va multumesc

Doina Zamfirescu 7:04am Jun 3
Apelati la un terapeut cu care sa discutati despre aceste probleme si impreuna cu care sa incepti sa le rezolvati.

Botezat Radu 9:13am Jun 3
ar fi o idee sa va alocati o perioada pt dezvoltare personala cu un terapeut

Carmen Caramlau 9:02pm Jun 3
Aveti de toate in afara de echilibru. :) Daca vi-l doriti, vor fi necesare schimbari. Sunteti pregatita sa le acceptati, sa va schimbati? De ce? De ce va doriti sa fiti mai intelegatoare, rabdatoare si agreabila? Daca motivul pe care il veti descoperi, dupa o conectare cu sinele, va va motiva suficient de mult, incepeti sa lucrati cu dumneavoastra, sub indrumarea unui terapeut. Ar fi o noua etapa in viata dumneavoastra: cea in care va dedicati dumneavoastra. :) Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile