consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am trecut prin nenumarate probleme inca din copilarie, acum am 45 de ani si multe realizari, dar am un comportament coleric si multe alte probleme.

Terapeuti RO 6:28am Jun 3
Mesaj:
sunt o femeie divortata de 45 de ani, cu doi copii majori si un nepotel,lucrez in domeniul de asistenta a batranilor, am trecut prin nenumarate probleme inca din copilarie: tata alcoolic, certuri, casnicie esuata, divort, partaj, probleme de sanatate: colon iritabil, digestie lenta, vertij,avand totodata si multe realizari: in munca, casa proprie, o anumita libertata, dar ma regasesc intr-un comportament coleric, neavand incredere in nimeni, relationez repede dar si rup repede relatiile de orice tip, oscilez intre optimism si pesimism,sunt mereu in criza de timp, ma plang din orice si aman orice dorinta pe care o am pe mai tarziu, in felul asta am o nemultumire continua de ceea ce fac si ceea ce sunt. Va rog sa imi dati un sfat , imi doresc nespus sa fiu mai intelegatoare, mai rabdatoare si mai agreabila. Va multumesc

Rafaila Tony Cabinet Psihologie 6:39am Jun 3
Este posibil sa va confruntati cu o tulburare somatoforma pe fond anxios. Puteti apela la Platforma de Consiliere psihologica si Psihoterapie Online Echilibrul Tau: http://echilibrultau.ro

Constantina Puicu Mediator 9:00am Jun 3
Cat de mult va iubiti si va apreciati?

Muscuri Odette 6:27pm Jun 3
Draga doamna,experientele de viata ale dumneavoastra , chiar de ati avut realizari inteleg ca au fost stresante. Puteti sa fiti asa cum va doriti daca mergeti la un terapeut care sa va ajute sa manageriati stresul(coping-sa gasiti solutii,sa-l gestionati) si sa va formati si dezvoltati un comportament asertiv.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile