implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm probleme cu o gasca de baieti, stau inchis in casa si mi-e frica sa ies afara, pentru ca vor sa ma prinda si sa ma bata, deoarece am fost acuzat pe nedrept ca am furat niste bunuri dintr-un uscator.

Terapeuti RO 8:43am Sep 19
Mesaj:
Bun , am si eu o problema cu niste oamenii din orasul meu si , clar acesti oamenii au un statut ridicat in oras , sa incepem:
Intr-o dimineata pe la ora 6 ~ aproximativ , un frate din cei 3 …. ( Marian , Ovidiu , Luci ) Luci varsta : 25 ani , Marian varsta : 30-31 , Ovidiu : 30-32 ) , Luci sa duc in scara la ovidiu la ora 6 dimineata in uscatorul blocului si i-a furat niste bunuri :D , eu in cartier sau mai exact in fata lor sunt un copil pentru ca am 17 ani si nu am ce sa le fac nu ma vor in gasca lor si nici nu imi doresc sa mai intru , am fost badjocorit , facut de ras , batut , de acesti indivizii , Acuma vina a picat pe mine dupa ce Luci i-a furat la ovidiu bunurile personale din uscator , m-au chemat intr-un loc si am mers nestiind ce se intampla si au inceput sa ma bata vreo 15 oameni pentru a recunoaste cine a furat , sau daca am furat eu , eu nestiind nimica nu aveam ce spune si nici sa mint nu puteam :d , Acuma au trecut vreo 2 luni de la incident si am recunoscut intr-un final cine a furat , ca am aflat si eu :D , bun acuma toti ma credeau ca eu sunt de vina , Marian ma cauta si in ziua de astazi 9/18/2014 pentru ai da suma de 15 milioane , De ce eu ? ce am facut eu sa primesc asta , Mau batut in ultimu hal fiecare , si ma tot cauta m-am mutat la matusa mea in alt cartier tot in oras , mi-e frica si la scoala sa merg nu am fost deloc pana acuma pentru ca urca in fiecare zi la scoala sa ma caute , Ma santajeaza sa-i dau 15 milioane daca nu ma bate :d , am mers si la politie am spus tot ce sa intamplat dar se pare ca nu au rezolvat absolut nimic , nu au facut nimic in priviinta asta . Ma tot cauta imi da amenintari si nu am ce sa le fac sunt prea smecherii au spate si mai ales sunt o gasca de oameni renumita in oras …un sfat va rog frumos chiar m-am saturat sa stau inchis in casa sa nu pot sa imi traiesc viata ca imi este frica sa nu ma intalnesc cu aceasta persoana MARIAN ….sunt sigur ca nu am ce sa-i fac de unul singur pana vine unchiul meu de dincolo el e singurul care poate sa-i puna la respect :d el si gasca sa , dar pana atunci nu stiu ce sa mai fac stau inchis in casa si mi-e frica sa ies afara …au angajat pana la urma si pe niste baietii , i-au platit sa ma scoata afara din casa ca sa ma prinda sa ma bata . datimi un sfat va rog chiar m-am saturat sa stau in casa si sa ma inchid in sine…va rog mult , mama mea este plecata in germania , pe tatal meu nu il intereseaza de mine …va rog dati-mi un sfat

Mar Dum 9:19am Sep 19
Tot ceeace ai spus aici spune si la politie dar in scris cu numar de inregistrare. Sunt obligati sa ia o masura si sa-ti dea un raspuns in 30 de zile la sesizarea ta. Dale si un link-ul spe acest loc de pe facebook si arata-le ca lipsa lor de initiativa este stiuta de un numal foarte mare de persoane. Daca vrei voi directiona eu acest link catre siteul ministerului de interne. Este bine ca politistii sa primeasca semnale si mai de sus pentru a se mobiliza. Daca ai fi mers la IML dupa fiecare bataie si ai fi scos certificat medical apoi ai fi anexat in copie aceste certificate la cererile tale se poate ca politia sa fi fost mai receptiva iar in njustitie ai fi obtinut un ordin de interdictie in ce priveste apropierea de lor tine. Daca ti se pare riscant gandeste ca oricum nu prea mai ai cale de intoarcere si doar faptul ca sunt vizati de politie daca ti se intampla ceva, i-ar mai putea tine in frau. Evident ca pot aranja cu alte persoane de teapa lor pentru ati da o bataie in care ei nu sunt implicati. Insa si a nu face nimic tot nu te scapa santaj si de o posibila bataie. Alegerea iti apartine si asa va fi intotdeauna in viata.

Doctorul Terapii Complementare 11:18am Sep 19
Du-te la parchet și depune o plângere scrisă și acolo.

Daniela Monica Guzu-psiholog 12:32pm Sep 19
Comportamentul tau de fugar, submisiv plin de frica este pentru ei ca nectarul pentru albine.:))))))))))))) Adica ATRAGE astfel de oameni. Daca tu ai avea un comportament de om curajos care spune sus si tare adevarul sau, care se apara prin toate metodele, inclusiv sesizarea autoritatilor ei ar inceta prigoana asupra ta. Este o mare lectie de viata pe care, se pare ca o ai de invatat. Nimic nu este intamplator, iar faptul ca tu te aflii in aceasta situatie arata faprul ca ai de invatat ceva. Stai stramb si judeca drept. Oare ce ai de invatat? :) )))))))))))) Ti-am dat un pont. :) ))))))))
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile