implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAs vrea sa intrerup facultatea si sa ma duc la prietena mea in Belgia. Dar nu as vrea sa-i dezamagesc pe ai mei.

Terapeuti RO 9:17am Oct 7
Mesaj:
Buna. Sunt un baiat de 20 de ani care este la facultate in alt oras decat in cel natal. Un an l-am facut la alta in orasul natal dar nu mi-a prea placut si am renuntat ca sa vin aici. Am o prietena frumoasa din Belgia cu care vorbesc de 2 ani. La sfarsitul celor 3 ani de facultate care trebuie sa-i fac as vrea sa ma duc sa o intalnesc fata in fata. Am discutat si cu parintii mei despre asta, iar mama nu prea a avut o reactie pozitiva, insa tata a fost mai intelegator. Fata a spus ca o sa ma astepte acesti 3 ani fiindca ma iubeste si nu vrea sa gaseasca un baiat belgian fiindca toti cei de acolo o dezamagesc. Stiu ca totul este rezolvat si la locul lui, insa eu tot ma simt trist si as vrea sa plang. Nici nu stiu cum sa descriu acest sentiment. Ceva mix intre suparare si frustrare. As vrea sa ma intorc in orasul meu natal si sa lucrez si sa strang bani ca sa o pot vedea mai repede insa nu prea as vrea sa-i dezamagesc pe ai mei mai tare, iar toti imi spun sa continui faculta . Nu stiu ce sa fac. Nu stiu de ce ma simt asa. Poate sa ma ajute si pe mine cineva? Va rog mult de tot!

Camy Kamy 9:54am Oct 7
N-ai vazut-o pana acum deloc?

Clau Anki 12:54pm Oct 7
Poti sa-i propui ei sa faca o excursie in Romania, de Mos Nicolae, de exemplu. Puteti merge la o cabana, ca sa fiti singuri, sau ii poti prezenta plaiurile pe care le cunosti cel mai bine. De ce sa astepti 3 ani? de ce sa renunti la facultate ca sa strangi bani?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 2:53pm Oct 8
in prima faza pare sa rezolve o intrevedere ‘live’ multe lucruri. Poate puteti colabora la o vizita ai ei, macar de ar fi turistica. Think about it ;) . Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile