Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie in care nu ma simt implinita, desi el ma iubeste foarte mult, ma respecta si ma alinta.

Terapeuti RO 8:45am May 15
Mesaj:
buna! am o relatie in care nu ma simt implinita desi el ma iubeste foarte mult,ma respecta si ma alinta si ar face tot ce-i sta in putere pentru a ma vedea fericita. noi am fost impreuna doua luni dupa care am fost despartiti deoarece eu mi-am facut o alta relatie timp de 4 luni din acelasi motiv ca nu ma simteam implinita,dar dupa ce s-a intors in tara ne-am reimpacat…de ce am facut asta nu stiu… faza este ca acum cel cu care am stat 4 luni ma cauta sa ne impacam dar mi-a gresit mult,ba chiar mi-a cerut banii pentru drumurile pe care le-a facut cu mine in cele 4 luni motivand ca s-a simtit folosit si abandonat. un gand ma face sa ma intorc dar daca-l iubeam nu ma mai desparteam de el. am impresia ca de iubit nu-i iubesc pe nici unul dar nu stiu ce sa fac sa scap de neimplinirea asta si sa nu cad in vre-o depresie…deoarece sunt momente in care nu-mi vad rostul…si chiar ma gandesc la lucruri urate…

Daniela Monica Guzu-psiholog 10:01am May 15
Stiu ca nu o sa iti place ceea ce iti spun. Implinirea pe care o cauti nu o sa o gasesti nici la urmatorii iubiti oricat de minunati sunt ei. Implinirea este important sa o cauti in fiinta ta,nu in exterior. Oricat de minunati sunt iubitii tai tu nu esti implinita….intelegi ideea? Cauta sa te intelegi pe tine, ce iti place ce nu iti place, ce te implineste si ce nu, intra intr-un proces de introspectie SINCER si cauta ceea ce lipseste, apoi priveste in relatiile tale. De mare ajutor iti poate fi un specialist care cunoste foarte bine tot acest proces. MULT SUCCES!!!

Botezat Radu 10:20am May 15
de acord cu cele scrise mai sus… incearca sa investesti o perioada in propria ta dezvoltare in loc de a o cauta in altii. Daca nu am ajuns in prezent, ne va fi foarte greu sa mergem spre viitor. Succes!

Daniela Monica Guzu-psiholog 10:41am May 15
Uite un articol foarte bun scris de un barbat.

Daniela Monica Guzu-psiholog 10:42am May 15
http://crististefan.com/relatii-remarcabile/

Pisiologul De Serviciu 1:24pm May 16
Uite, o sa facem un test. Zic asa: sa spuna "de acord" sau "dezacord" toti cei care mai stam pe aici si ajutam cu ce putem pe cei ca noi.
Afirmatia pe care eu o cred este: Nimeni nu are cum sa ma faca fericit, in afara de mine.

Mihaela Valeria Manciu 1:28pm May 16
ai cumva pana in 18 ani?

Florentina Coman 4:08pm May 16
Acord total! Se pare că tu nu te simţi împlinită, oricare ar fi împrejurările, deci caută-te pe tine însăţi mai întâi. Apoi, vezi care bărbat te iubeşte şi….. Vezi însă ca definiţia iubirii să fie cea corectă, pentru că altfel te vei trezi din nou neîmplinită……

Carmen Caramlau 6:51pm May 16
Draga mea, asculta-ti instinctul si cugetul. Apoi, asculta-ti si sufletul si intelege ca tu ai rolul tau pe pamant, un rol pe care niciunul din ceilalti 7 miliarde de oameni nu-l poate implini in locul tau. Meditand la aceasta, vei afla ca fericirea exista deja in tine. Ce ni se intampla, elementele externe, ne pot face sa pierdem temporar legatura cu ea, dar ea exista acolo si asteapta sa o scoatem la iveala. Tu cum vei face asta? Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita