consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 95 kg si sunt un tip destul de dur, dar cand e vorba de bataie imi este cam frica… si nu inteleg de ce.

Terapeuti RO 6:26am Jun 3
Mesaj:
Bună ziua..Am și eu o problema legata de bătaie..Am 95 kg 24 ani și sunt un tip destul de dur dar când e vorba de bătaie îmi este cam frica..și nu înțeleg de ce..poate puteți sa mă ajutați..Mulțumesc anticipat

Botezat Radu 9:01am Jun 3
poate ca in realitate nu vrei sa te bati; poate ca acest ‘tip dur’ este doar o masca pe care o porti, posibil pt ca in mediul in care traiesti este mai important sa pari duri, desi nu iti doresti. Poti incerca niste consiliere pt a aprofunda putin tema asta a dorintelor tale adevarate. Succes! ;)

Oltean Loredana 9:15am Jun 3
Ti-ai pus intrebarea ca poate e firesc asa? Probabil nu e chiar frica, dar parerea mea este ca nu poti avea o alta atitudine in fata bataii. E vorba de violenta, de sentimente si trairi negative intr-o bataie. Cum poate cineva sa aiba in fata unui astfel de lucru o atitudine pozitiva? Ai vrea sa-ti placa bataia in sine? Sa o vezi ca pe ceva pozitiv? Incearca sa faci un sport care implica asta, intr-un fel sau altul, acolo te vei dezvolta si vei invata lucruri care-ti pot fi de folos intr-o bataie, daca ajungi cumva, intr-o asemenea situatie, desi ar fi de dorit sa eviti asemenea intamplari si situatii.

Came Came 7:23pm Jun 3
Doamne fereste, traiesti in jungla? De ce trebuie sa te bati? Nu se comunica omeseate?

Carmen Caramlau 8:37pm Jun 3
Motivatia te schimba. Daca ai un motiv suficient de puternic sa capeti curajul care-ti lipseste, vei face schimbarea in tine mai intai. Apoi, daca nu stii sa te bati, nici nu e bine sa-ti doresti inainte sa inveti, dar e absolut nevoie? Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier