Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 95 kg si sunt un tip destul de dur, dar cand e vorba de bataie imi este cam frica… si nu inteleg de ce.

Terapeuti RO 6:26am Jun 3
Mesaj:
Bună ziua..Am și eu o problema legata de bătaie..Am 95 kg 24 ani și sunt un tip destul de dur dar când e vorba de bătaie îmi este cam frica..și nu înțeleg de ce..poate puteți sa mă ajutați..Mulțumesc anticipat

Botezat Radu 9:01am Jun 3
poate ca in realitate nu vrei sa te bati; poate ca acest ‘tip dur’ este doar o masca pe care o porti, posibil pt ca in mediul in care traiesti este mai important sa pari duri, desi nu iti doresti. Poti incerca niste consiliere pt a aprofunda putin tema asta a dorintelor tale adevarate. Succes! ;)

Oltean Loredana 9:15am Jun 3
Ti-ai pus intrebarea ca poate e firesc asa? Probabil nu e chiar frica, dar parerea mea este ca nu poti avea o alta atitudine in fata bataii. E vorba de violenta, de sentimente si trairi negative intr-o bataie. Cum poate cineva sa aiba in fata unui astfel de lucru o atitudine pozitiva? Ai vrea sa-ti placa bataia in sine? Sa o vezi ca pe ceva pozitiv? Incearca sa faci un sport care implica asta, intr-un fel sau altul, acolo te vei dezvolta si vei invata lucruri care-ti pot fi de folos intr-o bataie, daca ajungi cumva, intr-o asemenea situatie, desi ar fi de dorit sa eviti asemenea intamplari si situatii.

Came Came 7:23pm Jun 3
Doamne fereste, traiesti in jungla? De ce trebuie sa te bati? Nu se comunica omeseate?

Carmen Caramlau 8:37pm Jun 3
Motivatia te schimba. Daca ai un motiv suficient de puternic sa capeti curajul care-ti lipseste, vei face schimbarea in tine mai intai. Apoi, daca nu stii sa te bati, nici nu e bine sa-ti doresti inainte sa inveti, dar e absolut nevoie? Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed