consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 34 de ani, am ovare polichistice, acnee la nivelul maxilarului, tendinte de ingrasare si tocmai ce am pierdut o sarcina la 7 saptamani! Ma puteti ajuta cu vreun remediu, tratament?

Terapeuti RO 8:07am Oct 9
Mesaj anonim:

Am 34 de ani, am ovare plichistice, acnee la nivelul maxilarului, tendinte de ingrasare si tocmai ce am pierdut o sarcina la 7 saptamani! Ma puteti ajuta cu vreun remediu, tratament? Multumesc!


Remus Sandu 9:44am Oct 9
Ar fi recomandat să vă faceţi teste de rezistenţă la insulină şi analize hormonale pentru testosteron, DHEA. Probabil că v-ar ajuta o dietă low-carb şi o serie de suplimente importante gen omega 3, vitamina E după cum am scris de exemplu aici . https://www.facebook.com/groups/alimentatiaveganafarafoc/permalink/10151583899618600/?comment_id=10151584207743600&offset=0&total_comments=5

Naturopatie Terapii Borri 10:27pm Oct 17
Faceti un tratament mai indelungat (3-6 luni) cu plante care poate regla si curata zona genitala la femei. Ma puteti suna sa discutam problema mai personal.

Clementa Maris 12:36pm Oct 18
Încearcă sa ti găsește un terapeut
Bowen .Este un mod ușor de reglare hormonală si nu numai,astfel vei reuși sa rămâi si însărcinată.

Yumeiho Bucuresti 1:01pm Oct 18
sa speram ca nu … cu terapeutul :) ). sa imi fie scuzata ironia, dar nu pot lua in serios sfatul cu bowen-ul …. o rog pe doamna clementa sa posteze rezultatele eco in care sa apara "ovare polichistice" si rezultatele dupa bowen. daca clinic se stabilieste ca au disparut, imi voi cere scuze in mod public (inca o data) si promit sa indrum toate femeile care au ovare polichistice catre practicantii de bowen. multa sanatate!

Alex Enache 1:13pm Oct 18
Daca tot vad comentarii cu nu stiu ce terapii, pot recomanda si eu Hirudoterapia in cazul acneii si in special al chisturilor ovariene (rezultate se pot vedea si de la prima sedinta daca avem noroc si tratam cauza). Impreuna cu Fitoterapie si alte tratamente pe care le pot presta. Este posibil sa fi pierdut sarcina si datorita chisturilor, cred ca este totul de cauza hormonala, care sa fie de la chisturi . Sanatate !

Alex Enache 1:17pm Oct 18
Automat alimentatia trebuie reglata. Renuntarea la carne este aproape obligatorie. Mai multe fructe si legume proaspete !

Psiholog Focsani 7:45pm Nov 7
De ce cautati ajutorul din exterior, cand ar trebui de fapt sa va canalizati atentia asupra resurselor interne. Acneea – http://www.psihologfocsani.ro/emotiile-un-factor-important-in-problemele-dermatologice/ , in al doilea rand vorbiti de tendinte de ingrasare, este vorba de o senzatie de gol care trebuie umplut?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile