consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu se inchide in el si nu mai vorbeste cu nimeni cateva zile. Nu este impacat cu ideea ca a ramas fara mama de la 1 an.

Terapeuti RO 8:55am Feb 17
Mesaj:
Am si eu o intrebare. Prietenul meu are o problema careia nu i am dat importanta o vreme dar se tot repeta si ma ingrijoreaza. Are momente cand se inchide in el si nu mai vb cu nimeni cate va zile, dupa care isi mai revine. Tin sa mentionez ca a ramas orfan de la 1 an si ca tatal lui a fost cadru militar, a fost singurul baiat mai avand 2 surori. Recunoaste ca nu se poate controla in acele momente si ca nu ii mai vine sa faca nimic, chiar plange. Momentul se declanseaza atunci cand intervine o problema, fie o cearta, fie o problema de serviciu. Nu este impacat cu ideea ca a fost fara mama, asta am constatat eu din discutiile avute cu el chiar daca are 30 de ani.Nici viitorul nu il vede roz nu are curaj de asi face o familie ca nu va face fata din cauza acestei probleme si ca eu nu il merit. Eu am incercat sa fiu rabdatoare si nu ne am certat niciodata. Mai are si momente cand mai face si cate o bauta cu colegii, in rest e un om fff ok…cam asta va pot spune…invatati ma ce sa fac. Multumesc!

Botezat Radu 9:01am Feb 17
luati-l de manuta si mergeti macar pt inceput impreuna la un terapeut de cuplu… incet incet sa inceapa singur o terapie ca sa invete cum sa menajeze ‘ce este in el’


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed