consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Va rog frumos sa imi spuneti daca in cazul mitomaniei perverse, mitomanul tarieste stari afective profunde ca si persoanele carora le face rau, daca intelege suferinta pe care le-o provoaca, mintind?

Terapeuti RO 12:15am Nov 26
Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti daca in cazul mitomaniei perverse, mitomanul tarieste stari afective profunde ca si persoanele carora le face rau, daca intelege suferinta pe care le-o provoaca, mintind? Am citit intr-un material ca aceste persoane nu traiesc stari afective profunde si ca au trasaturi psihopatice si se folosesc de persoanele din jur, pe termen scurt sau lung. M-a descurajat acel material. Este adevarat acest aspect? Poate fi tratata dupa mai multe sedinte de psihoterapie? Va multumesc frumos!

Gabriela Iftode 7:00am Nov 26
Daca intrebarea are in spate o situatie de viata, ar fi util sa prezentati acea situatie si modul in care va afecteaza. A trage concluzii doar in urma unor materiale citite poate fi daunator. Un psiholog/terapeut poate face conexiuni mai vaste decat gasiti intr-un material.

Adrian Isacianu 8:39am Nov 26
Citesti prea mult si mai ales ce nu trebuie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed