consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mi s-a recomandat de catre medicul psihiatru sa iau lexotan. Am aflat ca acest medicament a fost interzis in SUA, dar medicii romani inca il mai prescriu.

Terapeuti RO 7:25pm Mar 24
Mesaj:
Buna seara! Datorita unei stari de stres continuu declansata de un mediu scolar vulgar si anumitor probleme de sanatate mi s-a recomandat de catre medicul psihiatru sa iau lexotan pe o perioada relativ scurta…3 saptamani..Am aflat ca acest medicament a fost interzis in SUA iar medicii romani inca il mai prescriu…Ar putea exista vreun efect advers sau sa imi faca mai mult rau decat bine ?…Din aceasta cauza stau in dubii in legatura cu utilizarea lui. Multumesc anticipat

Botezat Radu 8:02pm Mar 24
mergeti la un alt psihiatru, chiar doi si vedeti ce recomandari va fac. Nu va poate obliga nimeni sa luati un tratament pe care nu acceptati sa il luati. Exista de obicei multe alte alternative. Succes!

Viorel Mocanu 8:03pm Mar 24
pina la acel medicament mai sint multi alti pasi de facut…. un psihoterapeut ar fi mai indicat decit sa luati medicamentul acela….

Cercel Marilena 8:20pm Mar 24
Benzodiazepinele sunt indicate cand tuburarile severe duc la invaliditate sau provoaca suferinta pacientilor. Vi s-a prescris Lexotan pentru ca ati acuzat stari tensionale, anxietate, tensiune nervasa si este eficient – daca nu aveti insuficienta respiratorie sau insuficienta hepatic .

Gabriela Lapadatu 9:07am Mar 26
mergeti la un psihoterapeut..nu mai luati medicamente !


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed