Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMedicul psihiatru mi-a recomandat lexotan timp de 3 saptamani.

Terapeuti RO 7:27pm Mar 24
Mesaj:
Buna seara! Datorita unei stari de stres continuu declansata de un mediu scolar vulgar si anumitor probleme de sanatate mi s-a recomandat de catre medicul psihiatru sa iau lexotan pe o perioada relativ scurta…3 saptamani..Am aflat ca acest medicament a fost interzis in SUA iar medicii romani inca il mai prescriu…Ar putea exista vreun efect advers sau sa imi faca mai mult rau decat bine ?…Din aceasta cauza stau in dubii in legatura cu utilizarea lui. Multumesc anticipat

Ion Duvac 8:52pm Mar 24
Incercati si o alta opinie de specialist, psihiatru sau psiholog clinician. Nu ati precizat diagnosticul stabilit de medicul psihiatru si nici simptomele care au determinat apelarea la serviciile domniei sale.

Neli Pena 7:21am Mar 26
Nu stiu pentru ce anume v-a recomandat medicul dvs. psihiatru Lexotanul, dar ar fi bine daca as afla. El este folosit in practica medicala de obicei ca anxiolitic cu actiune intermediara in ceea ce priveste efectul scontat. Ca efecte asupra anxietatii, nu face decat sa o reduca, sa diminuaze tensiunea psihica si agitatia psihomotorie, daca exista, echilibreaza reactiile emotionale si reduce manifestarile somatice ale anxietatii(tremur, transpiratii ale palmelor, puls marit etc) Numai in conditiile folosirii indelungate poate da dependenta. Medicul dvs. cunoaste cu siguranta potentialul toxicomanic al acestui medicament.Oricum, axietate este o problema din sfera emotionala, care se rezolva in general in cabinetul psihologic. Medicatia, nu face altceva decat sa estompeze acuzele somatice precizate anterior.Sfatul meu este sa mergeti la psiholog.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19317 raspunsuri primite pentru 4108 intrebari
(in categoria actuala: 2780 raspunsuri primite pentru 585 intrebari)