consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am fost diagnosticata cu schizofrenie, tulburare afectiva bipolara si tulburare schizoafectiva.

Terapeuti RO 9:26am Feb 20
Mesaj:
Buna ziua!
Am fost diagnosticata cu schizofrenie, tulburare afectiva bipolara, tulburare schizoafectiva. In medicina psihiatrica exista diagnosticul de nebun sau nebunie ca eu nu stiu. Mi-e frica sa nu innebunesc sau mai rau sa fiu chiar nebuna.
Va rog ajutor!!!!!!!!!!!!
MULTUMESC!

Botezat Radu 9:33am Feb 20
in primul rand, nu le puteti avea pe toate 3. La cati psihaitrii ati fost de aveti diagnosticele acestea?

Terapeuti RO 8:10pm Feb 20
RASPUNS: Am fost la 4 psihiatrii si ultimul mi-a dat diagnosticul de tulburare afectiva bipolara, iar penultimul de schizofrenie. Care diagnostic este cel potrivit?. si daca ma mai fac bine vreodata, ca am inteles ca la schizofrenie nu te mai faci.

Ozana Budau 2:43pm Feb 23
Exista o sansa ca boala psihica sa intre in remisie daca va luati tratamentul dat de psihiatru. Va sugerez sa mergeti si la un psiholog/psihoterapeut casre sa va ajute sa faceti fata simptomatologiei, sa va explice ce se intampla cu dvoasa, sa va clarifice posibile nedumeriri..

Neli Pena 7:59am Mar 5
In primul rand tin sa va informez ca nu exista nici o boala sau tulburare cu denumirea de nebunie. In al doilea rand, faptul ca ati fost dignosticata de patru psihiatri cu trei tulburari, ma face sa ma gandesc ca doi dintre ei au pus acelasi diagnostic. Daca este asa ,trebuie sa luati in calcul si asta. Oricum,fiecare dintre ele au criteriile lor de diagnostic (elemente esentiale, debutul,varsta aparitiei simptomelor etc.), dar se ia in calcul si diagnosticul diferential, pentru a exclude alte tulburari ce au elemente asemanatoare. Cred ca problema este destul de serioasa din punctul meu de vedere, si nu cred ca ar strica sa va mai vedeti si cu alti medici psihiatri sau cu un psiholog clinician care sa lucreze cu psihiatrul in echipa.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile