consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mi-e frica sa nu innebunesc sau, mai rau, sa fiu chiar nebuna…

Terapeuti RO 9:26am Feb 20
Mesaj:
Buna ziua!
Am fost diagnosticata cu schizofrenie, tulburare afectiva bipolara, tulburare schizoafectiva. In medicina psihiatrica exista diagnosticul de nebun sau nebunie ca eu nu stiu. Mi-e frica sa nu innebunesc sau mai rau sa fiu chiar nebuna.
Va rog ajutor!!!!!!!!!!!!
MULTUMESC!

Botezat Radu 9:37am Feb 20
in primul rand, nu le puteti avea pe toate 3. La cati psihaitrii ati fost de aveti diagnosticele acestea?

Remus Sandu 9:54am Feb 20
Dacă nu aţi facut încă nişte analize specifice, puteţi începe cu ultimul punct de aici, după care analiza firului de păr şi altele, funcţie de ce fonduri dispuneţi. http://wp.me/p48646-17t

Ciugudean Mircea 10:00am Feb 20
Luati vitamine si minerale si argila pe langa tratamnetul alopat si o sa va simtiti mai bine.Nu coteaza asa mult diagnosticul care poate sa fie corect sau incorect ci cum va simtiti.

http://www.revistahofigal.ro/articole/s–n–tate-prin-vitamine–s–ruri-minerale—enzime—i–antioxidan–i–toate-naturale.html


Ciugudean Mircea 10:01am Feb 20
http://www.revistahofigal.ro/articole/–nfr–nge-anxietatea—i-depresia–singur–printr-o-alimenta–ie-optim–.html

Carmen Badea 10:23am Feb 20
Argila nu poate fi panaceu universal. In acest grup sunt o multime de psihologi si psihiatri gata sa ofere cele mai competente raspunsuri.

Ciugudean Mircea 11:08am Feb 20
Unde se pot face aceste analize domnule Remus Sandu in Romania si cat costa .Sunt niste analize excelente .

Ciugudean Mircea 11:23am Feb 20
Nu poate fi panaceu dar sigur este de ajutor alaturi de sfaturile dvs( Carmen Badea si a altor colegi de grup) competente si tratamentul alopat .

http://argila-algo.ro/


Remus Sandu 12:39pm Feb 20
Domnul Ciugudean: se pot face anticorpii clasici la Synevo sau orice alt laborator mai rasarit. Uneori sunt mai utile testele prin intepare in deget. Probabil cá nu depaseste 800 de lei. Firul de par nu cred ca este analizat in ro, dar sunt laboratoare care trimit in alte tari pt 100 euro.*** Sunt ferm convins ca se exagereaza cu argila. de fapt este doar un mal bun pentru alcalinizarea sangelui. Risti sa pierzi din vedere problema esentiala, alergand dupa remedii neesentiale.

Ciugudean Mircea 12:59pm Feb 20
Multumesc de informatii domnul Remus Sandu.De analiza tisulara stiam ca se face asa cum ati spus , ma interesau si celelalte.

Taugner Lucian 6:24pm Feb 20
Intre cele trei suferinte trebuie sa existe un diagnostic difirential concret. Faceti un reconsult si o evaluare psihologica pt clarificare. In oricare dintre ele aveti nevoie de medicatie psihiatrica. Psihoterapia in paralel cu medicatie va va ajuta. Oferiti informatii cat mai exacte specialistilor cu care veti lucra. Daca sunteti din Arad sau din preajma Aradului pot sa va ofer mai multe informatii. Cereti specialistilor cu care interactionati informatii despre diagnostic.

Gerhild Balosan 6:39pm Feb 20
Din medicina alopata, faceti analiza Vitamine D3. Multe probleme neurologice, cit si dementa .. etc au de obicei la baza lipsa de Vitamina D3. Rezultatul in singe trebuie sa depaseasca 50-70 ca sa va aflati in normalitate .. astea sunt valorile minime care ar trebuii sa le aveti

Terapeuti RO 8:10pm Feb 20
RASPUNS: Am fost la 4 psihiatrii si ultimul mi-a dat diagnosticul de tulburare afectiva bipolara, iar penultimul de schizofrenie. Care diagnostic este cel potrivit?. si daca ma mai fac bine vreodata, ca am inteles ca la schizofrenie nu te mai faci.

Viorica Petrache 10:10pm Feb 20
Dacă aveţi tulburare bipolara,in ce episod sunteţi acum, cel maniacal sau cel depresiv? Dacă vi s-au pus aceste diagnostice,vi s-a administrat medicatie?

Remus Sandu 3:33am Feb 21
Pai nici nu aţi spus câţi ani aveţi, cam ce include dieta dvs. Dar există posibilitatea să aveţi boala Wilson (exces de cupru), deficit de B12 şi (sau) boală celiacă, iar atunci situaţia dvs poate fi (şi TREBUIE să fie) rezolvată prin suplimente şi dietă. Excludeţi toate aceste variante şi veţi găsi singură răspunsul.

Ciugudean Mircea 8:12am Feb 21
Cateva aparitii tv in care veti afla, de la dl. ing. Mircea Bocan, care sunt proprietatile si binefacerile argilei. Sa fim frumosi si vigurosi!

http://argilabuna.blogspot.ro/p/video.html


Carmen Badea 8:17am Feb 21
Trateaza si psihozele ?
Putem administra ca adjuvant in psihopatii ?
Putem asocia un preparat din plante in scopul unei mai rapide detoxifieri ? De la ce producator e mai bine sa fie ceaiul ?…

Botezat Radu 8:21am Feb 21
ceilalti 2 psihiatrii din 4 ce au spus?

Ciugudean Mircea 8:22am Feb 21
Luati legatura cu domnul Bocan (contactul pe site), cei de la Sanatoriu de nevroze Predeal stiu ca au inclus-o in schema de tratament cu rezultate bune.

Carmen Badea 8:24am Feb 21
:-) )))

Ciugudean Mircea 8:28am Feb 21
Vad ca dvs sunteti cu competente in medicina alternativa pe langa specialiazarea alopata (profilul dvs).Deci stiti f bine ca se obtin rezultate bune cu medicina naturala chiar si in bolile pshice.Ma bucura asta. :)

Taugner Lucian 9:20am Feb 21
Cel mai potrivit este sa cereti lamuriri de la specialist. Un raspuns pe un site este destul de evaziz, deoarece atat pentru diagnostic corect cat si pentru interventie sunt necesare mai multe date biografice. Asa cred ca este putin abuziv sa va spuna cineva daca va faceti bine sau nu. In primul rand trebuie definit ce inseamna sa fiti bine, ce simptome aveti in prezent, ce simptome ati avut in antecedent, etc.

Catalin Lazar 6:16pm Feb 22
Mai poti sa spui ceva pe aici, printre munti de argila si niacina? :P

Carmen Badea 6:22pm Feb 22
Se pare ca nu. A marcat si… a plecat…
Cred ca puteti incerca acum :b

Catalin Lazar 6:26pm Feb 22
Din ceea ce scrie persoana respectiva e greu sa te lamuresti, dar as spune ca “nebun” este o eticheta iar persoana in cauza se confrunta cu niste dificultati concrete ce cred ca ar putea fi gestionate cu ajutorul medicatiei. Deci nu trebuie pierduta speranta sau increderea si trebuie o doza de prudenta in a introduce profetii sumbre despre sine.

Remus Sandu 10:52am Feb 23
Dl Catalin Lazar Ce părere aveţi de ipoteza că tratamentul psihiatric doar maschează simptomele, iar cauzele reale nu sunt vreodată tratate ?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile