consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum as putea sa ajut o prietena care se afla in pragul sinuciderii? Face terapie de multi ani, se afla sub tratament psihatric, dar se pare ca fara rezultate.

Terapeuti RO 7:45pm Mar 3
Mesaj:
Buna seara!Cum as putea sa ajut o prietena care se afla in pragul sinuciderii? Persoana in cauza face terapie de multi ani, se afla sub tratament psihatric de multi ani dar se pare ca fara rezultate. Am nevoie disperata de sfaturile dvs!

Botezat Radu 7:50pm Mar 3
in asemenea situatii trebuie internata de urgenta. Vorbiti cu familia ei care sa vorbeasca cu psihiatrul ei, sau direct un telefon la Spitalul Obregia unde sa va interesati de procedura exacta de internare. Daca nu va coopera este posibil sa trebuiasca sa intervina familia in forta si imediat. Supraveghiati-o 24 din 24 pana la internare. Daca spuneti ca tratamentul nu este adecvat, incercati sa mai cereti parerea altor psihiatrii

Remus Sandu 2:44pm Mar 4
Vă recomand şi categoria de aici, în special zona de comentarii de sub articole. http://tinyurl.com/pqys2ph
În al doilea rând găsiţi un medic capabil să pună diagnostic diferenţial. Doar un exemplu http://tinyurl.com/pzctn3u Paraziţi ca Toxoplasma, colesterol total scăzut, boala celiacă latentă, toate pot întreţine pe căi directe şi indirecte ideaţia suicidară.

Ciugudean Mircea 3:35pm Mar 4
Sa ia vitamine si minerala pe langa tratamentul medicamentos.Scrieti unde locuieste si gasim un medic care sa o ajute cu tratament natural pe langa cel alopat.

http://www.revistahofigal.ro/articole/–nfr–nge-anxietatea—i-depresia–singur–printr-o-alimenta–ie-optim–.htmlLoading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed