Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mancarime intre degetul mare si mijlociu…s-a extins la toate degetele…eczema… greu de suportat

Valy Sabareanu 10:36am Oct 18
As vrea un sfat ….in urma cu cateva luni , cred ca prin mai , a inceput o simpla mancarime intre degetul mare si mijlociu la picior , din ce in ce mai tare , cu cat ma scarpin cu atat mai mult , sa extins la toate degetele , dupa cateva luni au trecut mancarimile , a trecut si eczema dintre degete , dar au inceput sa imi apara pe degete , partea inspre talpa , basici mai mici sau mai mari , au lichid , galbui , vascos , lipicios , mancarimea este greu de suportat .Se vindeca greu , iar coaja cazuta este f f groasa . , trece un timp , cateva zile sau o sapt . doua si iar mai apare cate una .

Dorin-Mihail Agapie 6:16pm Oct 18
Un medic știe mai bine să-ți răspundă.

Psiholog Focsani 7:51pm Oct 18
Problemele la nivelul pielii sunt de natura emotionala. Asa ca fii atenta la conflictele interne, introspecteaza-te si vezi ce te deranjeaza atat de tare. Probabil este vorba de probleme de relationare. Vorbeste cu un medic, insa cauta sa elimini si cauza, apeland la un psihoterapeut.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita