consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma simt mereu obosita si nu pot dormi noaptea…


Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:44am Nov 19
pt cine ‘este mereu obosit’ cel mai bun sfat este sa consulte un specialist medic sau psiholog!

Remus Sandu 11:31am Nov 19
Organismul încearcă mereu să găsească soluţii optimizate pentru diverse probleme. Unele sunt rezolvate imediat, altele sunt cu bătaie pe termen lung şi din cauză că sunt întreţinute artificial de obiceiuri personale, vicii sau factori de conjunctură. Pe scurt, probabil că situaţia asta ar putea fi abordată şi ca un ‘sindrom general de adaptare’. Recomand comentariul şi articolele de aici ;) http://tinyurl.com/p24llul

Remus Sandu 11:51am Nov 19
Dacă eşti obosită şi totuşi nu mai poţi dormi noaptea, înseamnă că mecanismele native de adaptare şi ritmul circadian sunt deja perturbate, iar cafeaua şi zahărul ar complica şi mai mult situaţia. Ai nevoie de reducerea carbohidraţilor înlocuindu-i cu grăsimi sănătoase din nuci şi seminţe crude. Asigurând surse de magneziu, hormonii de stres pot fi menţinuţi la un nivel scăzut.
Iată de ce nu cred că ar fi de ajutor cafeaua sau ciocolata. http://wp.me/p48646-6b
Suplimente: vitamina E + susan măcinat, glutamină sau primele pe listă în cazul tău, enzime digestive ! http://www.suplimente.ro/enzime-din-plante-120-capsule.htmlSomniferele sunt o glumă macabră, stai departe de ele chiar şi dacă îţi sunt oferite cu prescripţie.

Prcsina Dorina 4:44pm Nov 19
eu stiu un simplu remediu:odihna si gindul ca ai facut ceea ce trebuie pentru linistea ta sufleteasca,te va face sa dormi linistita.

Remus Sandu 8:38am Nov 20
Pe de altă parte toate aceste simptome pot fi doar vârful unui iceberg, şi aţi putea avea nevoie de teste de laborator. Acum am văzut că sunteţi de fapt adult. Un scenariu ar fi dacă luaţi anticoncepţionale şi aveţi un deficit de zinc, poate determina acumulări de cupru şi în ultimă instanţă epuizare suprarenală şi eventual probleme cu tiroida. http://wp.me/p48646-3u6


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile