consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma simt data la o parte de persoane apropiate mie si nu stiu de ce.

Terapeuti RO 12:29pm Oct 7
Mesaj anonim:
Buna ziua. Am o mare dilema interioara. Nu stiu cum sa procedez in astfel de situatii ca urmatoare si cum sa-mi neutralizez starea care ma sfasie pe dinauntru.
Deci, ma aflu intre doua persoane care cred ca vor fi impreuna, desi am format o legatura puternica cu una dintre ele inainte sa se cunoasca. Acum simt ca se comploteaza pe la spatele meu si posibil sunt cauza unor schimbari si eu sunt cea lasata in spate fara nici o explicatie sau macar sa dea pe fata ceea ce se intampla. Se poarta multe masti, iar eu nu mai rezist. Simt ca imi pierd controlul, devin vulnerabila si foarte confuza. Cum sa trec peste?

Cristiana Alexandra Levitchi 1:14pm Oct 7
Aveti nevoie sa va clarificati aceste doua relatii. Un psihoterapeut va poate ajuta.

Florin Motica 3:51pm Oct 7
Autocontrol-echilibru-stare de bine….cateva sedinte de terapie cognitiv comportamentala si starea ta se va ameliora substantial…

Catalin Lazar 7:13pm Oct 9
Aveţi de consolidat propria imagine de sine si putem observa ca tindeti sa interpretaţi ceea ce se întâmplă într-un mod care vă este dezavantajos.

Centrul Terapii Borri 10:28pm Oct 17
Luati distanta. Lucrurile deja se aseaza. Multumiti-va ca ati fost un mediator in acea relatie. Poate nu e pentru dv persoana potrivita.

Botezat Radu 8:32am Oct 18
personal, imi place sa confrunt ceea ce imi provoaca neliniste… mai bine aflu repede ‘cum sta treaba’ decat sa imi imaginez tot felul de chestii


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile